Stiri Interne Video

Vorbește Lumea s-a umplut de rubrici cu vedete

Scris de Ana Kozma

Emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV s-a umplut în ultima perioadă de rubrici săptămânale sau zilnice prezentate de vedete. Iată cine li s-a mai alăturat lui Cove și Lorei în platoul show-ului tv.

Vorbește Lumea s-a umplut de rubrici cu vedete

Emisiunea Vorbește Lumea de la Pro TV este prezentată de Cove și Lora de când Adela Popescu este din nou însărcinată și a ales să se retragă o perioadă de pe micul ecran. Pe lângă cei doi prezentatori, show-ul de televiziune s-a umplut de rubrici permanente prezentate de vedete.

Anna Lesko și Chef Salvo sunt responsabili cu gătitul la Vorbește Lumea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Lavinia Pirva (@laviniapirvaofficial)

Cea mai nouă „colegă” a lui Cove și a Lorei este Lavinia Pârva, soția lui Ștefan Bănică Jr. Artista va avea o rubrică de parenting în fiecare zi de joi. Va aborda teme de interes pentru părinți.

Dr. Anca Vereanu, specialist implantologie orala, are și ea o rubrică la Vorbește Lumea. Îi învață pe telespectatori despre îngrijirea orală și alte subiecte de interes.

Părintele Vasile Ioana are, în cadrul emisiunii de la Pro TV, o rubrică de spiritualitate.

Cristina Cioran s-a alăturat și ea echipei Vorbește Lumea, unde are o rubrică în care comentează cele mai noi știri din peisajul monden.

Dana Săvuică este vedeta responsabilă cu rubrica săptămânală de fashion, travel și bune maniere.

Adina Halas, pasionată de domeniul frumuseții, are o rubrică de beauty. Vedeta le dă telespectatorilor tipsuri importante din sfera frumusețe naturistă.

Nutriționistul Mario Popescu se numără și el printre invitații permanenți de la Vorbește Lumea. Așa cum probabil vă așteptați, are o rubrică de nutriție și stil de viață sănătos.

De ce s-a retras Adela Popescu de la Vorbește Lumea

Scrie un comentariu