Stiri Interne

Cum arata ultima suta de metri la “Vocea Romaniei”

Scris de Administrator

Mai este doar in pas pana la inceperea show-urilpr live “Vocea Romaniei”. Sambatat aceasta, Loredana, Horia Brenciu, Smiley si Marius Moga isi vor definitive echipele, dupa ultimele eliminari din etapa “Confruntarilor” si a “Cantecului decisiv”.

vocea-romaniei

Sambata aceasta, concurentii de la “Vocea Romaniei” traiesc emotii maxime. Este ultima etapa a “Confruntarilor”, dupa care urmeaza “Cantecul decisiv”, iar cei mai buni dintre concurentii fiecare echipe vor trece mai departe, in show-urile live.

vocea-romaniei-2

Loredana, Marius Moga, Smiley si Horia Brenciu vor surprinde din nou publicul cu ultimele dueluri muzicale din echipele lor.

vocea-romaniei-3

Spectacolul va fi, ca de fiecare data, completat de “duelurile’ verbale dintre cei 4 antrenori, fiecare dorindu-si ca propria-i echipa sa fie cea mai buna.

vocea-romaniei-4

Mai mult decat atat, ei vor avea ocazia sa ii ia sub aripa lor pe cativa dintre concurentii eliminate in etapa “Confruntarilor”, asta daca li se pare ca acestia au un potential pe care il pot exploata la cote maxime. Pana acum, Smiley i-a “adoptat” pe Adrian Nour si Bogdan Olaru, Brenciu l-a cooptat in echipa sa pe Andrei Hanghiuc, Loredana l-a “furat” pe Razvan Pasca, iar Marius Moga i-a salvat de la eliminare pe Elena Salaru si Gabriel Kisczuk.

vocea-romaniei-5

Dupa incheierea acestei etape, se va da start-ul “Cantecului decisiv”. Aici, fiecare dintre cei 4 antrenori va alege doi concurenti din echipa sa, acestia vor interpreta din nou piesa de la auditiile pe nevazute si doar unul dintre ei va merge mai departe catre show-urile live.

vocea-romaniei-1

Despre autor

Administrator

Scrie un comentariu