Stiri Interne

Cum va fi la show-urile live “Vocea Romaniei”

Scris de Administrator

La aniversarea a 18 ani de Pro Tv, Duminica, de 1 Decembrie, Vocea Romaniei aduce magia primului show live in casele romanilor, cu o multime de surprize, invitati speciali si voci exceptionale.

vocea-romaniei-live6

Loredana, Smiley, Moga si Brenciu, dupa auditiile pe nevazute, etapa confruntarilor si cea a cantecului decisiv, si-au format echipele de cate opt concurenti pe care ii vor arunca in lupta pentru marele titlu.

Fiecare antrenor va aduce in fata romanilor patru dintre cele opt voci de exceptie din echipa sa, in prima editie live a Vocii Romaniei, ce vor incerca sa cucereasca publicul pentru a-si indeplini visul prin muzica.

vocea-romaniei-live

Doar doi concurenti din fiecare echipa vor merge mai departe, explicand emotiile care sunt mai mari ca niciodata, pe masura spectacolului care se anunta unul de zile mari.

vocea-romaniei-live1 vocea-romaniei-live2

Prima alegere va apartine, si in acest sezon, celor din fata micilor ecrane. Cei de acasa isi vor putea vota preferatul pana intra in scena urmatoarea serie de patru concurenti. Dupa ce concurentii unuia dintre antrenori isi vor termina prestatiile, concurentul care are cele mai multe voturi dintr-o echipa va trece direct in faza urmatoare, iar antrenorul va mai alege inca o voce din cele trei ramase. Smiley se lauda cu echipa sa de “oameni speciali”, Lori isi vede “ingerasii” ajunsi pe podium, Moga le-a pregatit elevilor sai cele mai tari ponturi in materie de show, iar Brenciu e convins ca are in echipa numai voci “bune de pus la… ureche!”.

vocea-romaniei-live4 vocea-romaniei-live5

Prezentatorul Pavel Bartos o va avea alaturi pe frumoasa Nicoleta Luciu in calitate de co-prezentatoare. “In seara de 1 Decembrie voi avea din nou bucuria sa prezint show-ul Vocea Romaniei impreuna cu Pavel Bartos, sa aud live cele mai bune voci ale momentului intr-o zi atat de speciala pentru romanii de pretutindeni. Am crescut odata cu Pro TV, iar aceasta zi are o dubla semnificatie pentru mine. La multi ani, Romania! La multi ani, PRO TV!”, spune Nicoleta.

vocea-romaniei-live3

Batalia pentru “Vocea Romaniei” se anunta acerba, mai ales ca fiecare antrenor este convins ca aceasta se afla in propria echipa. Deciziile vor fi si mai greu de luat ca pana acum, asa ca sfaturile co-antrenorilor vor fi extrem de pretioase.

Chiar de ziua nationala si la aniversarea a optsprezece ani de Pro Tv, incepe in forta etapa live-urilor la Vocea Romaniei, iar romanii au ocazia sa urmareasca un spectacol fascinant si sa decida cine va deveni urmatoarea “Voce”, duminica seara, 1 decembrie, de la 20:30, numai la Pro Tv.

Scrie un comentariu