Stiri Interne

Schimbari mari la „Vocea Romaniei”! Iata cine va produce show-ul din toamna!

Scris de Administrator

Dupa plecarea Monei Segall la Antena 1, show-ul „Vocea Romaniei” revine din aceasta toamna cu un nou sezon si schimbari radicale in ceea ce priveste echipa de productie. Asadar, iata cine va conduce echipa care va coordona cel de-al 4-lea sezon „Vocea Romaniei”!

vocea-romaniei-toamna

„Vocea Romaniei”, revine in aceasta toamna intr-un format exceptional. Dupa plecrarea Monei Segall la Antena 1, noua echipa care va coordona show-ul va fi condusa de Peter Majesky si Melanie Triebel, producatori cu peste 15 ani de experienta in Germania, Cehia si Slovacia. Echipa de productie din Romania ii va sustine pe cei doi specialisti, asigurand formatului savoarea locala apreciata de publicul roman. „Vocea Romaniei” isi va suprinde telespectatorii in aceasta toamna printr-o noua imagine, schimbare ce se va regasi de la noul decor modern si fresh, pana la un spectacol de lumini impresionant.

Peter Majesky activeaza ca regizor de peste 20 de ani, iar in ultimii cinci ani a lucrat ca producator pentru multe show-uri de renume din Cehia si Slovacia. Peter a fost liderul echipei care a condus productia “The Voice” timp de doua sezoane si a produs editii locale ale unor emisiuni de top precum „Big brother”, „Pop Idol” sau „Are you smarter than a fifth grader?”. Mai mult, noul producator de la PRO TV s-a ocupat si de competitii precum „Miss Slovacia”, timp de patru editii, „Miss Cehia”, pentru doua editii, „Slovak Music Awards” (trei editii), „Czech Music Awards” (trei editii) si „Farmer wants a wife”.

Melanie Triebel lucreaza in domeniu de 16 ani si a inceput aventura in televiziune in 2008, in cadrul Endemol Entertainment Germany. Aici, Melanie a lucrat pentru show-uri ca „Who wants to be a millionaire“ (RTL), „Fear Factor“ (RTL), „Surprise Surprise“ (ZDF), „Deal or no Deal“ (SAT.1) sau „Marry me“ (SAT.1). Intre 2007 si 2008, a fost producatorul seriei „Guinness World Records” de la RTL, iar apoi a colaborat cu canalele RTL 2, ARD si WDR pentru mai multe emisiuni interactive.

Noua formula „Vocea Romaniei” se va distinge in aceasta toamna printr-un look nou si promite un show si mai spectaculos. Editiile precedente ale show-ului “Vocea Romaniei” de la Pro TV au pus in lumina reflectoarelor vocile care conteaza, lucru dovedit prin carierele si realizarile muzicale avute de concurentii editiilor anterioare.

Pentru a patra oara, Loredana, Marius Moga, Smiley si Pavel Bartos vor porni in cautarea celei mai spectaculoase voci. In misiunea de a cauta cele mai bune voci ale Romaniei se alatura in aceasta toamna un nou jurat, ce va completa echipa de succes si va aduce un plus de dinamism.

Al patrulea sezon “Vocea Romaniei” invita participantii sa se inscrie pe site-ul vocearomaniei.protv.ro, pentru ca apoi sa impresioneze prin vocea lor in cadrul caravanei. Caravana “Vocea Romaniei” a debutat in luna iunie si a trecut prin Cluj-Napoca, Iasi si Timisoara, urmand sa ajunga pe 28 si 29 iunie in capitala si pe 13 iulie la Constanta.

Scrie un comentariu