Stiri Interne

Vocea Romaniei Junior incepe. Cine sunt antrenorii si cine prezinta.

Scris de Sorin Dutoiu

Vocea Romaniei Junior incepe la Pro TV in data de 26 februarie. Iata cine sunt antrenorii si cine prezinta primul sezon al noului show de divertisment.

Vocea Romaniei Junior, noul show de divertisment de la Pro TV, va fi difuzat in fiecare duminica seara, de la ora 20.30, incepand cu data de 26 februarie.

Spre deosebire de consacratul format Vocea Romaniei, de aceasta data concurentii sunt copiii talentati care vor incerca sa impresioneze publicul si pe cei trei antrenori cu vocile lor remarcabile.

Daca la Vocea Romaniei antrenori sunt Loredana, Smiley, Marius Moga si Tudor Chirila, la Vocea Romaniei Junior antrenori sunt Inna, Andra si Marius Moga.

Prezentatorii show-ului sunt Mihai Bobonete si magicianul Robert Tudor.

”E o aventura superba sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior. Sunt foarte fericita ca fac parte din acest proiect care are toate ingredientele pentru a te tine captiv in fata televizorului: este amuzant, surprinzator, emotionant. Sunt sigura ca cei care vor urmari emisiunea vor simti fiori ca si cum ar fi ei insisi in culise, tinandu-i pumnii unui membru al familiei. Sper ca echipa Andra sa fie sustinuta! Cei mici au nevoie de incurajari”, declara Andra.

Marius Moga adauga: ”La Vocea Romaniei Junior m-am simtit foarte bine, pentru ca am realizat ca avem o tara plina de copii talentati! Juniori cu voci mari, dezinvolti, pasionati de muzica si pregatiti pentru a fi urmatorii artisti mari ai Romaniei”.

Pentru INNA, Vocea Romaniei Junior reprezinta primul sau proiect in televiziune si, extrem de fericita ca este unul dintre antrenorii show-ului, a declarat: ”Sunt incantata sa fiu antrenor la Vocea Romaniei Junior, este un show extraordinar, cu copii minunati si voci exceptionale. Sper sa va placa echipa INNA, sunt copii talentati, artisti in devenire, pe care sper sa ii sustineti si sa ii urmariti. Abia astept sa va bucurati de primul sezon Vocea Romaniei Junior, la Pro TV, de muzica live, voci incredibile si copii senzationali!”.

Scrie un comentariu