Stiri Interne

El ii da vocea lui Tadashi din „Cei 6 supereroi”

Scris de Alexandru Manea

Noni Ene, tanarul artist care a lansat de curand piesa „Nu te puedo olvivar”, cu care are succes in Spania, i-a imprumutat vocea personajului Tadashi din noua productie de animatie Disney, „Cei 6 Supereroi”.

noni-ene-cei-6-supereroi

Publicul Walt Disney Animation Studios este obisnuit cu productiile pline de umor si suflet ale studiourilor, insa de aceasta data filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” – inspirat din benzile desenate omonime de la Marvel – este o comedie de aventuri cu multa actiune, care se va lansa si in format IMAX 3D, oferind o experienta unica pentru intreaga familie.

Filmul care ne invata sa lasam totul in urma si sa traim cu adevarat aduce in limba romana o surpriza speciala intrucat Noni Ene, care a lansat de curand piesa „Nu te puedo olvidar” ce a fost lider in clasamentele Spaniei si Elvetiei isi imprumuta vocea lui Tadashi in noua productie de la Disney ,pe care o va indragi intreaga familie.

Noni creioneaza un personaj cu totul aparte in noul film de la Disney, Tadashi fiind promotorul actiunii filmului cat si a relatiei dintre personaje. Tadashi Hamada este pur si simplu un tip de treaba.

El a dezvoltat, construit si programat un robot medical de ultima generatie—un Asistent in ingrijirea sanatatii, pe nume Baymax, care va ajuta probabil milioane de oameni din toata lumea. Dar rolul lui de frate mai mare este cel care il face pe Tadashi cu adevarat special. Orice copil are nevoie de un tip ca Tadashi care sa aiba grija de el, iar Hiro stie cat este de norocos sa il aiba in viata sa.

Tadashi si-a indeplinit visul,acela de a crea un bine umanitatii, dar va fi nevoit sa inteleaga ca lumea in care traieste abunda in invidie si frica pentru talentul sau in mecatronica.Cantaretul nu se afla la prima colaborare de acest gen, acest dezvaluindu-si personalitatea prin cantecele lui Mot din Doamna si Vagabondul 2, interpretand si melodia „Nu as schimba nimic ” de pe coloana sonora a filmului „Camp Rock 2: Competitia finala”.

Noni Ene este un cunoscut cantaret roman care a reprezentat Romania la festivalul european de muzica pentru copii Eurovision Junior Song Contest 2004, cu melodia Iti multumesc (‘Thank you’) obtinand locul 4, a mai obtinut Trofeul festivalului Golden Magnolia , Statele Unite, Baton Rouge (Louisiana) cu melodia „The Children Living in the Streets”, din anul 2009 lanseaza hituri prin casa de discuri Sindrum Media: Agapi Mou,

MoneyChin sau Easy to Love , ce s-au clasat in topurile muzicale din Azerbaidjan si Spania.

afis-cei-sase-supereroi

Filmul „Big Hero 6 / Cei 6 supereroi” este distribuit de Forum Film Romania si va avea premiera pe 23 ianuarie 2015, fiind proiectat atat in format 2D, varianta subtitrata si dublata, cat si in format 3D si IMAX 3D, varianta dublata. Filmul va fi disponibil in avanpremiera in reteaua de cinematografe si in weekendul 17-18 ianuarie 2015.

Scrie un comentariu