Stiri Interne

Vladimir Draghia: „Este un prefacut, un inselator, un inchipuit!”

Scris de Administrator

Vladimir Draghia va putea fi admirat si pe marile ecrane, din 11 septembrie, cand ii va imprumuta vocea lui Leeyoon, personajul principal negativ din spectaculoasa animatie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

vladimir-draghia

Aflat in plina ascensiune profesionala, Vladimir Draghia a acceptat o noua provocare in cariera sa de actor, urmand sa debuteze pe marile ecrane, din 11 septembrie, cu interpretarea lui Leeyoon, personajul principal negativ din mult-asteptata animatie ,,Mune: Gardianul Lunii”.

,,Este prima data cand pun voce pentru un film de animatie. A fost o provocare. Chiar voiam sa vad daca pot. Abia astept sa aflu daca mi-a iesit bine si asta pentru ca inca nu am vazut filmul. Personajul pe care l-am dublat este un prefacut, un inselator, un inchipuit! Am avut de ras, de plans, de cantat. Am si dansat, chiar daca nu trebuia”, a marturisit Vladimir Draghia despre aceasta prima intalnire cu dublajul in cadrul versiunii in limba romana a filmului ,,Mune: Gardianul Lunii”.

vladimir-draghia-mune1

Un discipol sarguincios al lui Yule, Leeyoon are o inima de gheata si se aliaza cu Necross, dupa ce Mune este ales drept Gardian al Lunii in locul sau. Cauta cu ardoare razbunarea, dar cand Luna dispare, acesta se panicheaza si devine tot un pachet de nervi. Disciplina si rigoarea sunt motourile lui.

Intr-un univers in care ziua si noaptea se afla sub atenta grija a unor gardieni legendari, Mune, un mic spiridus al noptii, este ales sa devina Gardianul Lunii, spre surprinderea tuturor. In ciuda unei staturi deloc impunatoare si a lipsei sale de experienta in coordonarea unei echipe, simpaticul personaj trebuie sa ghideze Luna in noapte si sa vegheze asupra Lumii Viselor. Insa cand novicele si inocentul Mune pierde Luna din greseala, echilibrul planetei este in pericol, iar Soarele cade in mainile lui Necross, lordul lumii subterane. Intreaga planeta se scufunda in intuneric.

vladimir-draghia-mune2

Pentru a salva omenirea, Mune trebuie sa faca echipa cu noul Gardian al Soarelui, egoistul Sohone si cu Glim, o faptura agila, dar plapanda din ceara. Aventura incredibila care ii asteapta ii va transforma in cei mai buni prieteni.

Cu o distributie formata din nume sonore precum: Dragos Bucur, Delia Matache si Vladimir Draghia, animatia „Mune: Gardianul Lunii” are premiera pe marile ecrane din tara din 11 septembrie. Un film distribuit de Freeman Entertainment, „Mune: Gardianul Lunii” va putea fi urmarit in 3D dublat si subtitrat.

Scrie un comentariu