News Stiri Interne

Viziteaza Peninsula Iberica in 12 zile la bordul vasului Celebrity Eclipse1

Scris de Christian Stan

Ai muncit un an intreg, ai trecut prin momente stresante si multe griji, dar acum a venit momentul pentru o vacanta bine meritata… Si nu orice vacanta! Ai nevoie de relaxare totala si de activitati care sa te binedispuna. Iti propunem o croaziera de 12 zile in Peninsula Iberica la bordul vasului Celebrity Eclipse.

Pe 30 August imbarca-te pe vasul Celebrity Eclipse pentru o croaziera de vis in Peninsula Iberica. Te asteapta 12 zile de neuitat, iar pretul unui sejur porneste de la 1649 Euro de persoana.

Bilbao

In fiecare dimineata te vei trezi intr-un nou loc, vei avea parte de peisaje inedite, vei cunoaste oameni noi, vei inota in ape de un albastru azur, vei desoperi istorie si iti vei incanta simturile cu arome si mirosuri deosebite din bucataria specifica fiecarui loc.

Sevilla

Aventura ta va incepe din marele port al Olandei, Amsterdam, iar a doua zi vei pasi in capitala “de facto” a Uniunii Europene, Bruxelles. Cat timp vei fi pe mare, nu-ti va lipsi nimic pentru ca vasul de croaziera Celebrity Eclipse iti pune la dispozitie peste 15 restaurante si baruri, saloane de relaxare, internet cafe, piscina interioara, sala de fitness, spectacole, teatru, cazinou, club si multe altele.

Lisabona

Vasul de lux te va purta pana in cele mai importante atractii turistice din Spania. Mai intai, Bilbao, orasul faimoasei echipe de fotbal Atletico Bilbao. De acolo vei vizita Lisabona, Portugalia, apoi te vei intoarce in Spania, in orasul Sevilia. Din itinerariu nu poate lipsi Gibraltarul, granita dintre Europa si Africa. De pe mal vei vedea in zare Muntii Marocului, dupa care vei vizita orasul Cartagena. Ultimul punct turistic al croazierei, locul de care sunt indragostiti toti turistii care au ajuns pana in Spania, este Barcelona. Vei incheia calatoria cu peisaje care iti vor taia rasuflarea si cu amintiri pentru toata viata.

Gibraltar

Rezerva croaziera ta de AICI.

Scrie un comentariu