News

Asa arata noul iubit al lui Demi Moore! Are 26 de ani si fiul celebrului Julian Schnabel!

Scris de Christian Stan

Demi Moore iubeste din nou un tinerel. Noul ei amorez, pe numele lui Vito Schnabel, are 26 de ani si este fiul celebrului artist si regizor Julian Schnabel.

La un an dupa divortul de Ashton Kutcher, Demi Moore iubeste din nou. Se pare ca alesul ei este un tinerel de 26 de ani, pe numele lui Vito Schnabel, fiul celebrului artist si regizor Julian Schnabel.

Cu toate ca zvonurile nu s-au confirmat, paparazzi sunt deja cu ochii pe Vito Schnabel, surprinzandu-l pe acesta in timp ce se relaxa pe plaja din Miami. La doar 26 de ani, Vito Schnabel este departe de forma de invidiat in care se afla Ashton Kutcher, insa Demi Moore pare decisa sa-i acorde acestuia o sansa.

Cu toate ca Vito a negat zvonurile, exista persoane care l-au vazut pe acesta impreuna cu Demi Moore la o petrecere Chanel desfasurata zilele trecute, acolo unde Demi Moore s-a pozat cu Lenny Kravitz si Stacy Kiebler. Vito a fost tinut insa departe de ochii presei, acesta si Demi Moore impartasindu-si gesturi tandre abia in momentul in care jurnalistii au parasit locatia.

Scrie un comentariu