Stiri externe

Starul de actiune s-a „inmuiat”! Vin Diesel danseaza pe piesele lui Beyonce si Katy Perry!

Scris de Christian Stan

Cine credea vreodata ca Vin Diesel, temutul star de actiune din seria filmelor „Fast&Furious”, este fan Katy Perry si Beyoncé. Vin isi demonstreaza aptitudinile de dansator intr-un film ciudat de 7 minute care a fost urcat pe YouTube si care a devenit viral in scurt timp.

vin-diesel2

Dupa ce veti vedea acest film veti intelege de ce Vin Diesel trebuie sa se rezume la a face doar filme de actiune. Inregistrarea de sapte minute aparuta pe Internet, care se vrea probabil o auditie pentru „Step Up 3”, nu-l „aranjeaza” prea bine pe temutul actor, care isi arata acum si latura sa mai sensibila.

Vin Diesel s-a filmat in timp ce danseaza pe piesele lui Katy Perry si Beyoncé, iar starea de euforie este data de faptul ca filmul „Riddick” este pe primul loc in topul de vanzari la DVD-uri.

vin-diesel

„Sunt foarte fericit si vreau sa arat asta tuturor. Cei de la Universal tocmai m-au sunat si mi-au spus ca Riddick este numarul 1 in topul vanzarilor pe DVD. Nu as fi putut reusi acest lucru fara voi, fanii mei. Sunt foarte fericit. Studiourile Universal mi-au spus ca vor sa mai faca un film si sa transforme Riddick in francize”, continua Vin Diesel.

Avand in vedere faptul ca noul sau film ii va aduce in conturi cel putin 7-8 milioane de dolari, intelegem astfel dansul de fericire al lui Vin Diesel.

Scrie un comentariu