ADPM Travel News

Vacante personalizate la Vila Etiquette din Predeal! Noul concept de turism din Romania!

Scris de Christian Stan

Recent intrata in circuitul turistic, superba Vila Etiquette din Predeal se distinge prin oferta personalizata de turism pe care o propune Nicoleta Tilinca, Sales&Marketing Manager. Promovata sub deviza „lux accesibil”, locatia dispune de sase apartamente, de un restaurant propriu, de sala de billiard si de spa.

IMG_3309

IMG_3316

IMG_9867

Noul HOT SPOT pe harta turistica a Romaniei este superba Vila Etiquette din Predeal, intrata recent in circuitul turistic dupa mai bine de un an in care a functionat drept „casa de oaspeti” intr-un sistem exclusivist.

IMG_3333

Situata la poalele Partiei Clabucet, locatia impresioneaza prin designul contemporan, rafinament, atentia pentru detalii si dispune de cinci apartamente spatioase, fiecare mobilat in mod diferit.

IMG_9876

Vila are un restaurant propriu, o sala de billiard, zona de spa si de o terasa exterioara, care este locul perfect pentru a-ti savura cafeaua dimineata, bucurandu-te de panorama incredibila a Muntilor Bucegi.

IMG_3308

Nicoleta Tilinca, Sales &Marketing Manager Vila Etiquette, isi propune sa abordeze un nou tip de turism odata cu deschiderea vilei catre publicul larg: turismul de lux, personalizat pe dorinta fiecarui client in parte. Pachetele GOLD si PLATINUM includ si optiuni pentru petrecerea timpului liber.

DSC_3603

DSC_3621

Clientii pot opta intre o ora de echitatie la un complex din Poiana Brasov sau o ora de adrenalina prin padure, la „bordul” unui ATV. La cerere, clientii pot dispune si de masaj, sauna si de un seminar de preparare a propriei cine, sub indrumarea unui bucatar specializat.

Pretul pentru pachetul PLATINUM, ce include toate cele de mai sus, ajunge la 400 de Euro pentru doua persoane/ doua nopti de cazare.

IMG_3306

Pachetul GOLD costa 320 de Euro pentru doua persoane, in vreme ce pachetul SILVER include cazarea in apartament, micul dejun si doua cine si este cotat la 250 de EURO pentru doua persoane/ weekend.

DSC_3633

La cerere, clientii pot avea la dispozitie si un transport de lux cu sofer pentru suma de 150 de Euro/ Bucuresti-Predeal si retur.

„Clientii nostri trebuie sa aiba posibilitatea sa-si personalizeze timpul petrecut la Vila Etiquette asa cum doresc. Daca vor o petrecere corporate facem si asta, daca isi doresc o petrecere privata atunci inchiriem toata vila, aducem tot sfaff-ul necesar si ne ocupam chiar si de tortul aniversar.

Pot exista client care sa-si doreasca o excursie in satele sasesti din jurul Brasovului, sa zboare de deltaplanul sau sa fara o drumetie pana la Varful Omu… Nu este nicio problema. Apelam la ajutor specializat si rezolvam orice dorinta. Nimic nu este imposibil”, declara Nicoleta Tilinca.

vila-etiquette

Pentru weekendul prelungit de Rusalii, Vila Etiquette v-a pregatit o oferta tentanta: doar 295 de euro/ 2 persoane pentru trei nopti de cazare cu micul dejun si cina incluse.

Scrie un comentariu