Stiri externe Style Radar

Viitoarea modă: hainele virtuale, dar pe care trebuie să le plătești

Scris de Ana Kozma

Dacă în trecut eram acuzați că petrecem prea mult timp în spațiul virtual, acum parcă suntem mai mult ca oricând încurajați să o facem. Iar moda se adaptează vremurilor actuale. Viitorul sună cam așa: cumpărăm haine virtuale cu bani reali!

Viitoarea modă: hainele virtuale, dar pe care trebuie să le plătești

Ne amintim cu toții vremurile în care generația tânără era intens acuzată că petrece prea mult timp în online și prea puțin în viața reală. Anul acesta însă a schimbat radical lucrurile. Acum suntem parcă mai mult ca oricând încurajați să trăim… virtual! O mulțime de evenimente se desfășoară online. De la petreceri, festivaluri, decernări de premii și până la prezentări de modă.

Așa că nu e de mirare că vom ajunge în curând să cumpărăm haine virtuale cu bani reali. Mai ales că, pentru mulți, imaginea pe care o afișează pe Instagram, spre exemplu, e mai importantă decât realitatea.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

@tyrone_dylan wearing contactless&cyber BOCA pants

O postare distribuită de TRIBUTE BRAND (@tribute_brand) pe

O companie din Zagreb e cea care a intuit acest trend și se axsează pe cyber fashion. Se numește Tribute și creează haine pentru oameni care sunt dispuși să dea sute de dolari pe o piesă vestimentară ce există doar în spațiul virtual. Inspirația brand-ului a venit de la jocuri precum The Sims, Second Life sau Grand Thef Auto.

Noua colecție Christian Dior Resort, prezentată fără public în Piazza del Duomo din Lecce

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de TRIBUTE BRAND (@tribute_brand) pe

Scrie un comentariu