Stiri externe

„Love Never Felt So Good”, un videoclip tribut adus intregii cariere a lui Michael Jackson!

Scris de Administrator

Ieri a fost lansat videoclipul piesei „Love Never Felt So Good”, primul single extras de pe mult asteptatul album postum al lui Michael Jackson, „Xscape”. Piesa este un featuring cu Justin Timberlake, iar clipul reprezinta un tribut adus intregii cariere a regretatului Rege al Muzicii Pop.

love-never-felt-so-good

Videoclipul piesei „Love Never Felt So Good”, extrasa de pe albumul postum al lui Michael Jackson, intitulat „Xscape”, reprezinta o adevarata celebrare a intregii cariere muzicale a regretatului Rege al Muzicii Pop.

Justin Timberlake, impreuna cu mai multi dansatori, recreeaza practic unele dintre cele mai cunoscute si indragite dansuri si momente din clipurile si show-urile cu care Michael a facut istorie de-a lungul anilor.

love-never-felt-so-good1

Lansat de doar o zi, videoclipul se bucura de un mare succes, avand deja mai bine de 1.200.000 de vizualizari pe Youtube.

„Love Never Felt So Good”, o melodie compusa de Michael Jackson si Paul Anka in anii ’80 si remasterizata de producatori celebri actuali, a fost prima piesa lansata de pe acest album si a avut premiera pe 1 mai in cadrul ceremoniei premiilor muzicale „iHeart Radio” din Los Angeles. Piesa a fost deja folosita drept coloana sonora a unor reclame la Jeep si a ajuns in faimosul top Billboard Hot 100 la doar 3 zile dupa lansare.

Xscape”, mult asteptatul album postum al lui Michael Jackson, se bucura deja de un succes fulminant. La o singura zi dupa lansare, acesta este deja nr. 1 in mai bine de 50 de tari, printre acestea numarandu-se si Romania.

Scrie un comentariu