Stiri Interne Video

Video viral cu băiatul Elei Crăciun dormind pe câinele japonez. Aproape 2 milioane de vizualizări!

Scris de Ana Kozma

Nicholas, fiul cel mic al Elei Crăciun, continuă să fie feblețea internauților. O filmare video în care micuțul de aproape doi ani doarme pe cățelul familiei a fost vizionată de aproape 2 milioane de oameni și distribuită pe rețelele de socializare de aproape 60.000 de ori.

Video viral cu băiatul Elei Crăciun dormind pe câinele japonez. Aproape 2 milioane de vizualizări!

Filmarea a înduioșat comunitatea online a vedetei. Nicholas apare culcat pe cățelul Rocco, din rasa japoneză Akita Inu, ca pe o pernă confortabilă, îmbrățișându-l cu drag.

„Nicho e fascinat de animale. Cu orice pisică și cățel așa ar face, vrea să îi îmbrățișeze, să se culce pe blana lor. Rocco este însă un câine blând, așa că îl las să se joace cu el astfel”, spune Ela Crăciun.

Rocco a apărut în viața familiei Ela Crăciun în urmă cu doi ani. Vedeta le-a făcut atunci copiilor ei o mare bucurie, după ce motanul familiei a dispărut în urmă cu câteva săptămâni, provocându-le mare tristețe celor mici. Așa că au primit în un câțel foarte simpatic și jucăuș, din rasa japoneză Akita Inu, una din cele mai vechi rase domesticite, considerată simbol național de către japonezi.

„Cei mici au plâns mult după ce a dispărut motanul nostru. Am sperat că se va întoarce cumva, însă au trecut deja trei luni de atunci. Am decis să le facem o surpriză și să le aducem acasă, de această dată, un cățel. Știam că le place rasa Akita după ce au văzut filmul cu cățelul fidel care își aștepta stăpânul ani la rând în același loc, sperând că se va întoarce. S-au bucurat atât de mult când l-au primit. Alesiei îi curgeau lacrimile de bucurie”, povestestea atunci Ela Crăciun.

Rasa Akita Inu este extrem de apreciată în Japonia. Se obișnuiește chiar ca un cățel din această rasă să fie oferit familiei la nașterea unui copil. Se construiesc chiar și statui ce reprezintă un astfel de patruped, statui care, amplasate în curte sau în casă, ar aduce sănătate, fericire și viață îndelungată.

Este sigur să le dăm copiilor ibuprofen? Ela Crăciun a întrebat medicul pediatru!

Scrie un comentariu