News Video

VIDEO emotionant: ultimele cuvinte, in lacrimi, ale Oanei Frigescu, la Antena 1

Scris de Sorin Dutoiu

Oana Frigescu a prezentat azi pentru ultima data jurnalul de stiri al Antena 1, Observator. Ea va fi inlocuita de Anca Rusu. Oana Frigescu a incheiat transmisia in direct in lacrimi.

Oana Frigescu, prezentatoarea Observatorului de la orele 13 si 16, a prezentat astazi, la ora 16,00, ultimul buletin de stiri la Antena 1.

Bruneta nu mai face parte din echipa televiziunii la care a lucrat din 2009 incoace.

La finalul jurnalului de stiri de azi, Oana nu s-a putut abtine si a izbucnit in lacrimi, in direct, multumindu-le telespectatorilor ca au fost alaturi de ani in toti acesti ani.

„Doamnelor si domnilor, astazi o sa imi iau un ramas bun mai special. Este ultimul Observator pe care tocmai l-am prezentat pentru dumneavoastra si vreau sa va multumesc pentru ultimii patru ani petrecuti impreuna.

Pentru mine au fost minunati si sper sincer ca, la randul meu, am reusit sa va ofer ceea ce asteptati de la mine: profesionalism”, a declarat Oana in lacrimi.

Prezentatoarea a primit la final un buchet de flori de la colegi. „Va multumesc ca ati fost alaturi de mine. Si eu va iubesc!”, a adaugat Oana.

Scrie un comentariu