Stiri externe

VIDEO! Tribut emotionant pentru Robin Williams la Premiile Emmy!

Scris de Christian Stan

La doua saptamani de cand si-a luat viata, Robin Williams a fost comemorat in cadrul editiei cu numarul 66 a Premiilor Emmy intr-un discurs emotionant tinut de prietenul sau, comedianul Billy Crystal.

robin-williams-tribut

In urma cu doua saptamani, vestea sinuciderii lui Robin Williams lua prin surprindere intreaga lume. Inainte de a se sugruma, Robin Williams a incercat sa-si taie venele cu un briceag. Pe incheietura mainii stangi au putut fi observate cateva taieturi superficiale, iar langa fotoliul in care statea actorul s-a descoperit un briceag ce avea pe lama urme de sange. In ultimii ani ai carierei sale viata lui Robin Williams a luat o intorsatura neprevazuta. Actorul ajunsese sa consume regulat cocaina si alcool, iar acesta suferea de o grava depresie cauzata de faptul ca era aproape de faliment. Actorul s-a plans intr-un interviu recent acordat pentru revista Parade ca vremurile sunt atat de grele incat trebuie sa-si vanda vila din Napa Valley pentru 35 de milioane de dolari pentru ca nu o mai poate intretine. Mai mult. acesta fusese nevoit sa accepte roluri in seriale de televiziune pentru a castiga cativa bani, intr-o perioada in care ofertele de a juca in filme erau tot mai rare.

billy-crystal

Luni seara, in cadrul editiei cu numarul 66 a Premiilor Emmy, actorul Billy Crystal i-a adus un tribut emotionant lui Robin Williams, care a fost unul dintre cei mai apropiati prieteni ai sai.

robin-whoopy-billy

Billy, Robin si Whoppy Goldberg au strans peste 80 de milioane de dolari de-a lungul timpului pentru oamenii aflati in nevoie prin intermediul unui show anual numit Comic Relief. Prima gala caritabila a fost organizata 1986, iar cei trei au continuat initiativa vreme de 12 ani. In anul 2008, Gala Comic Relief a fost reluata pentru a ajuta victimele Uraganului Katrina.

Pentru a afla cine sunt castigatorii din acest an a Premiilor Emmy click AICI.

Scrie un comentariu