News Video

VIDEO! Oprah Winfrey, discurs de Oscar la Golden Globes! A ridicat sala in picioare!

Scris de Christian Stan

Oprah Winfrey a fost prezenta aseara la premiile Golden Globes pentru a primi premiul onorific Cecil B.DeMille, fiind astfel prima persoana de culoare care primeste aceasta distinctie. Oprah a tinut un discurs remarcabil ce a ridicat audienta in picioare.

Oprah Winfrey, acum in varsta de 63 de ani, si-a inceputul discursul cu sentimentele pe care le-a avut atunci cand l-a vazut pe Sidney Poitier castigand un Oscar pentru cel mai bun actor in anul 1964.

„Nimic nu este pierdut daca acum, undeva, o fetita se uita la mine si vede ca sunt singura femeie de culoare care primeste premiul Cecil B.De Mille. Este o mare onoare si un privilegiu aceasta distictie. Vreau ca toate fetele care se uita acum la televizor sa stie ca a inceput o noua zi. La finalul acestei zile va fi datorita unor femei magnifice si unor barbati fenomenali (precum cei prezenti in seara aceasta aici) faptul ca nimeni nu va mai spune #meetoo de acum inainte”.

„Nu sunt povesti care afecteaza doar industria de entertainment. Sunt povesti care transced orice cultura, rasa, religie, culoare politica si loc de munca. Vreau in aceasta seara sa-mi exprim recunostinta fata de femeile care au indurat ani de abuzuri pentru ca si ele, intocmai ca si mama mea, aveau copii de crescut si vise de implinit”, a mai spus Orah Winfrey.

Discursul ei vine ca o replica la toata miscarea de feminism generata odata cu numeroasele scandaluri de abuz sexual ce au zguduit Hollywood-ul in ultimele luni.

Scrie un comentariu