Stiri externe

VIDEO! Mariah Carey, in prag de colaps? A lasat-o vocea din nou in timpul unui concert!

Scris de Administrator

La distanta de doar doua luni dupa concertul din Japonia in care Mariah Carey a dezamagit publicul falsand si nereusind sa mai atinga notele inalte care au consacrat-o, diva a patit din nou acelasi lucru, de aceasta data aceasta in timpul recitalului sustinut cu ocazia inaugurarii bradului de Craciun din Rockefeller Center (New York).

mariah-carey-new-york

Dupa ce a ajuns pe primele pagini ale publicatiilor din intreaga lume cand pe internet a aparut un filmulet cu ea, realizat in timpul unui concert pe care nu demult l-a sustinut in Japonia, si care arata ca are probleme serioase cu vocea, Mariah Carey a patit-o din nou!

Se pare ca diva a intampinat din nou dificultati vocale, de aceasta data marti seara, cu ocazia inaugurarii bradului de Craciun din Rockefeller Center (New York). Artista a interpretat celebra piesa „All I Want For Christmas”, dar s-a chinuit vizibil sa o faca, a falsat destul de mult si parca nu mai reuseste de nicio culoare sa atinga notele inalte care au consacrat-o.

Si chiar daca aceste lucruri se simt si privind la inregistrarea video a intregului moment, asa cum s-a vazut el din public, jurnalistii de la TMZ au postat o alta varianta a inregistrarii, in care vocea lui Mariah Carey este chiar de nerecunoscut. Ei au scos tot fundalul muzical si au lasat sa se auda strict vocea ei, la rece, rezultatul nefiind deloc unul placut la auz!

Scrie un comentariu