News Stiri externe

VIDEO! Ce spune Angelina despre divortul de Brad Pitt?

Scris de Christian Stan

Angelina Jolie vorbeste pentru prima data despre divortul de Brad Pitt intr-un interviu acordat pentru BBC News tocmai in Cambodgia, acolo unde actrita isi promoveaza cel mai recent film, „First They Killed My Father”.

„Nu vreau sa spun foarte multe despre divort. Este o perioada foarte dificila pentru noi, insa suntem o familie. Mereu am fost o familie si vom depasi toate greutatile”, declara Angelina Jolie intr-un interviu acordat pentru BBC News.

„Din pacate, multe familii se regasesc in aceasta situatie. Cu totii au trecut prin clipe foarte grele. Principala prioritate sunt insa copiii mei, copiii nostri. Incerc sa gasesc solutia ideala pentru a iesi din aceasta situatie mai puternici”, mai spune Angelina.

Angelia Jolie si Brad Pitt au anuntat ca divorteaza anul trecut in luna Septembrie, iar ulterior actrita a declansat o lupta acerba pentru a castiga custodia unica asupra copiilor. Dupa cateva luni in care si-au spalat rufele in public, cuplul a hotarat sa ajunga la un numitor comun in ceea ce priveste custodia. Brad Pitt si Angelina au hotarat sa puna punct razboiului in luna ianuarie, urmand insa ca divortul sa se pronunte in viitorul apropiat.

Angelina Jolie a acordat acest interviu pentru BBC News tocmai in Cambodgia, acolo unde s-a aflat alaturi de copiii ei pentru premiera mondiala a filmului „First They Killed My Father”, o drama ce surprinde viata unui copil in aceasta tara in perioada de dominatie a partidului comunist, atunci cand atrocitati infioratoare s-au abatut asupra tarii.

Angelina a fost insotita la premiera de Maddox (15), Pax (13), Zahara (12), Shiloh (10) si de gemenele Knox si Vivienne, in varsta de 8 ani fiecare. Angelina Jolie este atasata de Cambodgia, de unde l-a adoptat pe Max in anul 2002, dupa filmarile la pelicula „Tomb Rider”.

Scrie un comentariu