News Stiri externe Video

VIDEO! Caitlyn Jenner nu crede ca o sa-si refaca viata sentimentala

Scris de Christian Stan

Intr-un interviu acordat lui Pierce Morgan pentru emisiunea „Life Stories” de pe ITV, Caitlyn Jenner declara ca nu intrevede sa-si refaca viata amoroasa in viitorul apropiat. Caitlyn nu mai este apropiata nici de clanul Kardashian si tine legatura doar cu fiicele sale Kylie si Kendall.

Caitlyn Jenner, acum in varsta de 68 de ani, nu crede ca o sa-si mai refaca viata amoroasa ca si femeie in viitorul apropiat. Fostul sportiv de performanta Bruce Jenner, devenit Caitlyn Jenner in urma unei operatii de schimbare de sex, spune ca familia este principala prioritate. Caitlyn are 10 copii si 13 nepoti din casatoriile anterioare.

„Am avut trei casnicii, am 10 copii si 13 nepoti. Nu intrevad o noua relatie amoroasa in viitorul apropiat. Pur si simplu nu vad acest lucru in viitor”, declara Caitlyn.

„In acest moment biologic sunt o femeie. Ca sa ajung insa o femeie am facut foarte multe sacrificii. Caitlyn a fost insa mereu in mine. Ma simt foarte bine acum. Viata mea este mult mai simpla pentru ca nu trebuie sa mai ascund cine sunt cu adevarat”, a mai spus Caitlyn.

Scrie un comentariu