Stiri Interne

VIDEO! Andreea Esca a acceptat provocarea ICE BUCKET! A facut dus rece, live, la Stirile PRO TV!

Scris de Christian Stan

Incredibil, dar adevarat! Andreea Esca a acceptat provocarea Ice Buckett si a facut un dus rece, live, la finalul Stirilor PRO TV de vineri seara. Vedeta PRO TV a donat bani Fundatiei ALS, are se ocupă cu gasirea unui tratament pentru bolnavii de scleroza laterala amiotrofica si a transmis mai departe provocarea catre Catalin Radu Tanase si Loredana.

andreea-esca

Andreea Esca a acceptat provocarea lui Mihai Bendeac si a acceptat sa i se toarne o galeata cu apa si gheata in cap, vineri seara, la finalul Stirilor PRO TV.

Vedeta postului de televiziune a donat bani pentru Fundatia ALS, cea care se ocupa cu gasirea unui tratament pentru bolnavii de scleroza laterala amiotrofica si a transmis mai departe provocarea catre Loredana, Catalin Radu Tanase si catre Iv cel Naiv.

„Ice Bucket Chalange” cucereste, incet dar sigur, intreaga lume. L-am vazut pentru prima data pe Mark Zukerberg, fondatorul Facebook, turnandu-si apa cu gheata in cap si provocandu-l apoi pe Bill Gates, fondatorul Microsoft, sa procedeze la fel.

Inregistrarile video s-au raspandit imediat pe internet in toata lumea. Conform regulilor, fiecare participant la campanie trebuie sa ii provoace pe altii sa procedeze la fel, jocul devenind o leapsa generala, haioasa, dar cu scop umanitar. Fenomenul a ajuns si in Romania.

adrian-mutu-andreea-marin-radu-valcan-ice-bucket

 Adrian Mutu a procedat la fel, fiind acoperit de apa si gheata in timp ce era filmat cu telefonul mobil. Inregistrarea a fost postata pe pagina lui de Instagram, iar sportivul i-a provocat pe Cabron, Alex Velea, Antonia, Pablo de Lucas si Vivi Rachita sa procedeze la fel.

Radu Valcan a urmat aceeasi reteta, iubita lui, Adela Popescu, fiind cea care i-a rasturnat oala cu apa inghetata. El i-a provocat apoi pe Cristian Chivu, Razvan Fodor si Carmen Tanase sa faca acelasi lucru in 24 de ore. La fel a facut si Alexandru Constantin, prezentantorul emisiunii Click de la Prima TV.

Andreea Marin a procedat la fel, inclusiv cu scopul de a ii convinge pe cititorii ei sa nu se simta stingheriti sa faca ceea ce isi doresc ei in viata de zi cu zi, promovand mesajul “Pretuieste Viata”. Vedeta apare in fotografii uda din cap pana in picioare si razand cu pofta.

Scrie un comentariu