Video

VIDEO! Alexandra Stan si-a revenit complet! A lansat astazi un nou videoclip HOT!

Scris de Administrator

Alexandra Stan a lanseazat astazi cel mai nou videoclip al sau, „Dance”. In ton cu muzica si versurile, clipul piesei este plin de culoare si dans, iar artista este parca mai fierbinte ca niciodata!

 

O explozie de energie si de sex appeal, noul videoclip al Alexandrei Stan, regizat de Khaled Mokhtar, aduce o doza de prospetime acestei veri. Caracterul clubbin’, versurile optimiste si videoclipul provocator fac ca piesa „Dance” sa fie perfecta pentru sezonul estival. Totodata, look-ul fresh si atitudinea increzatoare ale Alexandrei Stan confera clipului vitalitate, pe care artista reuseste sa o transmita publicului in timpul fiecarui concert al sau.

Filmarile noului videoclip al Alexandrei Stan au fost realizate timp de trei zile, in trei locatii din Bucuresti. In ceea ce priveste coregrafia, aceasta este semnata de Emil Rengle, acelasi autor al miscsrilor din „Thanks For Leaving” si „Cherry Pop”.

„Dance” este cel de-al treilea videoclip pe care Alexandra Stan il prezinta publicului in acest an. Piesa este o invitatie la dans pe care artista o adreseaza fanilor din intrega lume, iar single-ul vine cu o notă fresh si un ritm alert, elemente ce transmit multa energie si buna-dispozitie.

Piesa „Dance” a fost compusa de Alexandra Stan impreuna cu Alexandru Cotoi, Erik Lidbom, Mika Moupondo, LeeAnna James si Cosmin Basasteanu, iar productia acesteia a fost realizata de Alexandru Cotoi (Fonogram Studios) si Erik Lidbom. Single-ul „Dance” a fost lansat mai intai in Japonia, in urma cu două zile, unde se afla deja pe primul loc in topul celor mai ascultate piese dance de pe iTunes.

Scrie un comentariu