Stiri externe

Iata sutienele de doua milioane de dolari! Sunt din aur, batute in diamante si rubine!

Scris de Administrator

Luna viitoare, la Londra va avea loc mult asteptatul fashion show anual organizat de Victoria’s Secret, iar unul dintre momentele cheie ale serii va fi acela in care Adriana Lima si Alessandra Ambrosio vor pasi pe catwalc purtand, fiecare, cate un sutien in valoare de 2 milioane de dolari!

victorias-secret-fantasy-bras

Se apropie mult asteptatul fashion show anual al brand-ului Victoria’s Secret, care de data aceasta vine cu cateva noutati. In primul rand, nu va mai avea loc la New York, ci la Londra. Ceea ce ramane neschimbat este insa faptul ca pe catwalk vor fi prezentate sutienele din categoria „Fantasy Bras”, piese de lenjerie intima batute in pietre pretioase, al caror pret este unul exorbitant.

Cu o valoare de 2 milioane de dolari fiecare, cele doua sutiene „Fantasy” vor fi anul acesta purtate de supermodelele Adriana Lima si Alessanda Ambrosio.

victorias-secret-fantasy-bras1

Ambele sutiene sunt realizate din aur de 18 karate, batute in diamante, rubine si safire albastre.

victorias-secret-fantasy-bras4

„Cuvintele nu pot descrie cat de incantata am fost cand am primit un telefon din partea Victoria’s Secret si am fost anuntata ca eu voi defila purtand acest sutien anul asta. Este visul oricarui model sa poarte Fantasy Bra by Victoria’s Secret, asa ca atunci cand esti aleasa sa o faci, trebuie sa o faci cu eleganta si entuziasm”, spune Alessandra Ambrosio.

victorias-secret-fantasy-bras2

Realizate de celebrul bijutier Mouwad, sutienele contin mai bine de 16.000 de pietre pretioase, iar la realizarea lor s-a lucrat manual peste 1.380 de ore.

victorias-secret-fantasy-bras3

„E minunat ca pot sa impart aceasta onoare cu o prietena atat de buna. Eu si Alessandra ne distram intotdeauna impreuna. Sub toate coafurile si machiajele, suntem doar doua fete prostute din Brazilia carora le place sa rada impreuna”, adauga si Adriana Lima.

Scrie un comentariu