News

Victoria Beckham zambeste! Acesta este fotografia ce valoreaza milioane!

Scris de Christian Stan

Vizita in China ii prieste de minune Victoriei Beckham, care apare pentru prima data intr-o fotografie zambind. Celebra pentru faptul ca nu zambeste niciodata, ci doar surade, iata ca Victoria face acest lucru in intimitate. David Beckham a realizat aceasta fotografie de milioane, cu Vicky zambind, si a urcat-o repede pe contul lui de Twitter.

victoria-beckham

David Beckham si Victoria Beckham se afla in aceste zile in China, acolo unde cuplul incearca sa-si sporeasca popularitatea „mirosind” ca piata chineza le va aduce multe milioane de dolari in buzunar.

victoria-david

Daca si-a facut un brand din faptul ca nu zambeste niciodata in public, iata ca Victoria Beckham este cu totul altfel in momentele ei de intimitate cu David. Fotbalistul a realizat aceasta fotografie de milioane in care Victoria este cu gura pana la urechi si a urcat repede poza pe contul lui de Twitter cu mesajul: „Vedeti, stie sa si zambeasca”.

Daca David Beckham a devenit Ambasador al fotbalului in China, Victoria incearca sa gaseasca acum toate mijloacele necesare pentru extinderea propriului ei brand si pe piata chineza.

victoria-david2

David si Victoria Beckham au fost prezenti la unul dintre cele mai urmarite show-uri de televiziune din China, acolo unde Victoria si-a prezentat cea mai noua colectie.

victoria-beckham2

Victoria Beckham a ajuns in China in cursul zilei de sambata si a colindat mall-urile in cautarea locului ideal pentru deschiderea primului ei magazin in China.

Scrie un comentariu