Stiri externe

Victoria Beckham, numita ambasador ONU! Va lupta contra virusului HIV!

Scris de Administrator

Victoria Beckham a fost numita recent amnasador al bunavointei de catre ONU si s-a angajat sa lupte pentru reducerea numarului de copii ce se nasc infectati cu HIV. Designerul a lipsit chiar de la evenimentul deschiderii propriului magazin pentru a primi acest titlu!

victoria-beckham-onu

Zilele acestea, Victoria Beckham a tinut un discurs in urma faptului ca a fost denumita ambasador al bunavointei pentru programul dedicat HIV/SIDA al Organizatiei Natiunilor Unite, vedeta angajandu-se ca va face tot ce-i sta in putinta pentru a contribui la reducerea numarului de copii ce se nasc infectati cu HIV.

Designer-ul a lipsit chiar de la deschiderea propriului magazin pentru a putea participa la evenimentul in cadrul careia a primit aceasta distinctie de care se declara extrem de mandra.

„Voi face tot ce imi sta in putinta pentru a creste gradul de informare. Recent, am vizitat africa de Sud si m-am simtit atat de inspirata si de emotionata de povestile femeilor pe care le-am intalnit acolo. M-am intors acasa si am stiut ca trebuie sa fac ceva. Copiii nu ar trebui sa se nasca cu HIV si noi putem opri asta. Suntem aproape de ael moment si nu putem renunta acum!

A trebuit sa ajung la 40 de ani ca sa realizez ca am o responsabilitate ca femeie si ca mama. Dintr-un motiv sau altul, oamenii ma vor asculta. Acesta este inceputul unui drum incredibil pentru mine. Am oameni care ma invata si ma sfatuiesc in permanenta. Voi pleca din nou in Africa in cateva saptamani, iar apoi voi continua acest demers si in alte locuri din lume”, a declarat ea.

In plus, Victoria Beckham a spus ca cei ce o inspra cel mai mult sunt copiii ei si Elton John.

„As face orice pentru copiii mei si cred ca orice femeie are dreptul la sanatatea ei si a copiilor ei. Elton John imi este un prieten foarte drag mie si lui David, iar noi lucram deja de 20 de ani cu Elton John Aids Foundation, asa ca stiu ce inseamna asta”, si-a incheiat Victoria discursul.

Scrie un comentariu