News

Victoria Beckham isi scoate fiica de noua saptamani la cumparaturi de lux!

Scris de Christian Stan

Victoria Beckham si-a vazut visul cu ochii atunci cand a nascut o fetita si nu mai poate astepta pana cand Harper va creste pentru a o scoate la cumparaturi. Drept urmare, la nici noua saptamani Harper iese la cumparaturi la Prada si alte magazine de lux din New York.

Victoria Beckham nu se desparte de fiica ei, Harper, acum in varsta de noua saptamani nici macar atunci cand merge la cumparaturi. Cu toate ca trebuie sa-si duca fiica in brate tot timpul, Victoria risca si face exercitii de echilibristica pe pantofii Christian Louboutin cu toc de 15 cm.

Cele doua, insotite de o suita de paparazzi, au fost ieri la shopping la un magazin de jucarii din New York, unde a cheltuit peste 5000 de dolari. Victoria le-a cumparat jocuri electronice celor trei baieti, iar pentru Harper o serie de jucarii speciale pentru bebelusi.

Cu o zi inainte, Victoria si Harper si-au delectat ochii in magazinul Prada, iar Victoria a scris pe Twitter: „Am fost la Prada ieri si lui Harper i-a placut foarte mult. Parea sa spuna: <mami, ma simt ca acasa>”.

Victoria Beckham a prezentat zilele trecute, in cadul New York Fashion Week, o noua linie a brandului sau, de haine mult mai ieftine. „Este o linie separata, care reflecta o alta parte a garderobei mele. Acesta este un mod ideal de a da clientelor mele ceea ce isi doresc, la un pret mult mai mic”.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu