Stiri externe Video

Victoria Beckham a urcat pe scenă și a cântat o piesă Spice Girls. VIDEO

Scris de Ana Kozma

Deși a renunțat la muzică deja de ani buni și nu s-a alăturat fostelor sale colege de trupă nici măcar în turneul de reuniune, zilele trecute Victoria Beckham a urcat pe scenă și a cântat o piesă Spice Girls. Iată aici imaginile!

Victoria Beckham a urcat pe scenă și a cântat o piesă Spice Girls. VIDEO

Victoria Beckham a devenit celebră în anii 90, odată cu succesul formidabil al trupei Spice Girls. Posh Spice era pe atunci numele ei de scenă. Făcea furori în muzică alături de colegele sale: Sport Spice, Scary Spice, Ginger Spice și Baby Spice. Anii au trecut, iar trupa Spice Girls a devenit doar o amintire.

Victoria s-a retras complet din lumea muzicală și s-a concentrat exclusiv pe cariera de designer vestimentar. Ea a refuzat să li se alăture fostelor sale colege chiar și în turneul de reuniune. Iată însă că până și Victoria Beckham mai are momente de nostalgie.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

În această perioadă, se află în vacanță la St. Tropez (Franța) alături de familie. Într-una din seri, a petrecut la karaoke și a luat pe toată lumea prin surprindere. A urcat pe scenă și a cântat una dintre piesele Spice Girls. Este vorba despre hitul „Stop”, de pe albumul Spiceworld. Posh Spice a bucurat audiența chiar și cu mișcări din coregrafia de altă dată.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Momentul a fost surprins de soțul ei, David Beckham, și postat apoi pe rețelele de socializare. Filmulețul a strâns aproape 6 milioane de aprecieri doar pe Instagram.

Spice Girls refac clipul piesei Wannabe la 25 de ani de la lansarea trupei!

Scrie un comentariu