Stiri externe

Victoria Beckham a sărbătorit 47 de ani în Miami. Ce mesaje a primit!

Scris de Ana Kozma

Victoria Beckham a împlinit în weekend 47 de ani. Soția lui David Beckham a sărbătorit în Miami această zi specială și a primit o mulțime de mesaje de felicitare din partea celor dragi.

Victoria Beckham a sărbătorit 47 de ani în Miami. Ce mesaje a primit!

Sâmbătă, 17 aprilie, Victoria Beckham a împlinit 47 de ani. A petrecut în Miami alături de soțul ei și cei 4 copii. Petrecerea a fost una restrânsă, în jurul unui foc de tabără.

Cu o seară înainte însă, Victoria și David Beckham au participat la evenimentul de inaugurare a hotelului pe care celebrul Pharrell Williams l-a deschis în Miami. The Goodtime Hotel se numește locația aflată pe plajă. La party au fost prezente și toate surorile Kardashian-Jenner.

Semn că Victoria Beckham este extrem de iubită, aceasta a primit o mulțime de mesaje de felicitare pe rețelele de socializare.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Victoria Beckham (@victoriabeckham)

„Mulțumesc, David Beckham, pentru că mi-ai făcut ziua de naștere atât de specială! Te iubesc atât de mult”, a scris sărbătorita pe Instagram. Mesajul a fost postat în dreptul unei imagini în care Victoria și David Beckham apar pe plajă, lângă un foc de tabără.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de David Beckham (@davidbeckham)

Și David Beckham a postat pe social media aceeași imagine. Însoțită, bineînțeles, de un mesaj aniversar pentru iubita sa soție.

„La mulți ani mama. Te iubim atât de mult și meriți cea mai frumoasă zi. Pentru cea mai tare mamă și soție”, a scris el.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de @brooklynbeckham

De asemenea, copiii Victoriei, precum și viitoarea sa noră, Nicola Peltz, i-au transmis acesteia mesaje cu ocazia zilei de naștere.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ROMEO (@romeobeckham)

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de CRUZ (@cruzbeckham)

Victoria Beckham – evolutia stilului din 1997 pana in prezent

Scrie un comentariu