News

A implinit 39 de ani si a serbat cu un tort de ciocolata, din care insa nu a gustat deloc!

Scris de Christian Stan

Miercuri a implinit 39 de ani si a sarbatorit cu o cina in familie, alaturi de baietii sai, la restaurantul Nobu din Londra. Vedeta a primit un tort de ziua ei si a suflat in lumanari, insa cei prezenti spun ca nici macar nu l-a incercat de frica sa nu se ingrase.

guess who

victoria-beckham

„Esti ceea ce mananci”… pare sa fie motto-ul Victoriei Beckham, care nici macar atunci cand a implinit 39 de ani nu si-a permis luxul sa guste dintr-un tort cu ciocolata.

Fosta Spice Girl a implinit miercuri varsta de 39 de ani si a sarbatorit printr-o cina intima, alaturi de cei trei baieti ai ei, la restaurantul Nobu din Londra. David Beckham nu a putut fi insa present, intrucat fotbalistul a fost retinut la Paris cu angajamente contractuale fata de echipa Paris Saint Germain.

Posh Spice a postat aceasta fotografie pe Twitter la doua zile dupa ce a implinit varsta de 39 de ani, insa cei prezenti in restaurant au declarant presei ca Vicky nu a gustat deloc din acest tort, care a fost rezervat in intregime baietilor ei.

Despre autor

Christian Stan

Celebrity Adviser & Publicist, PR & Events strategist www.ADPMPR.ro, Celebrity Reporter la Kanal D Romania
Incepand cu 2011, alaturi de echipa ADPM PR, manageriez directiile profesionale ale celor mai cunoscute persoane publice din Romania.
Prin divizia ADPM Events, implementez si promovez cele mai de impact evenimente de presa ori corporate din Romania.
Imi puteti scrie la contact [at] adpm .ro

Scrie un comentariu