Stiri Interne

Victor Slav si Bianca Dragusanu, primul sarut dupa divort!

Scris de Alexandru Manea

Victor Slav si Bianca Dragusanu isi du frau din nou sentimentelor, la jumatate de an de la divort. Cei doi au fost surprinsi la o terasa de pe litoral, imbratisandu-se si sarutandu-se pe gura, pentru prima data de cand nu mai sunt sot si sotie.

victor-slav-bianca-dragusanu-sarut

Telenovela relatiei dintre Victor Slav si Bianca Dragusanu continua. Cei doi par sa fi reinodat povestea lor de iubire si se afiseaza din ce in ce mai des impreuna. Isi impart gesturi tandre, iar in weekend au fost zariti chiar sarutandu-se pe gura. Gestul a avut loc intr-un club de pe litoral si a fost surprins de paparazzi de la Cancan.ro.

victor-slav-meteo-bianca-dragusanu

Victor si Bianca sunt din ce in ce mai apropiati in ultima perioada, de cand au devenit colegi de televiziune. Victor a plecat de la Pro TV, unde a prezentat rubrica Meteo timp de mai bine de un deceniu, si a semnat cu Antena 1, acolo unde lucreaza si Bianca.

Despre el se speculeaza ca ar urma sa fie noul „Burlac”. Este de asteptat ca pe seama noii lor relatii sa se vorbeasca indelung la emisiunile de tip tabloid ce urmeaza sa fie transmise incepand cu luna septembrie.

Scrie un comentariu