Stiri Interne

Reincepe „telenovela”? Victor Slav si Bianca Dragusanu, din nou impreuna?

Scris de Alexandru Manea

Nu au trecut nici cinci luni de la divort, insa Victor Slav si Bianca Dragusanu formeaza, pare-se, din nou un cuplu. Cel putin, ca poveste de presa pentru a genera audiente mari in toamna, tinand cont ca cei doi vor avea emisiuni la Antena 1.

victor-slav-bianca-dragusanu-relatie-antena-1

Despre povestea de dragoste, nunta, casnicia si divortul cuplului Victor Slav-Bianca Dragusanu s-a scris enorm pana in luna martie a anului acesta

A urmat o perioada de liniste, timp in care Victor si-a trait ultimele luni ca prezentator Meteo la Pro TV, iar Bianca s-a pregatit pentru a prezenta prima ei emisiune de divertisment, „Splash”, la Antena 1.

bianca-dragusanu-sarut-victor-slav-adrian-cristea1

Cei doi au inceput sa se afiseze din nou impreuna, iar zvonurile despre o noua posibila idila sa apara din ce in ce mai des. Deloc intamplator, tinand cont ca Victor a plecat de la Pro TV si a semnat cu Antena 1, devenind astfel coleg cu fosta lui sotie.

Povestea lor de dragoste a vandut bine si va vinde cu siguranta in toamna, cand vor reincepe emisiunile de tip tabloid. Ne asteptam astfel la o noua telenovela, presarata cu gesturi de iubire si neintelegeri.

bianca-dragusanu-victor-slav-nunta

Victor Slav este, se pare, luat in calcul pentru a fi noul „Burlac”, un al cincilea sezon al emisiunii urmand a fi filmat si difuzat in toamna.

In plus, el ar fi luat in calcul pentru a fi parte a emisiunii „Dancing with the Stars”, concurenta show-ului „Dansez pentru tine”, de la Antena 1.

Conform Click, mai marii din Antena au in plan si o emisiune ce va fi prezentata de Victor si Bianca, insa acest proiect este momentan doar la stadiul de idee.

Scrie un comentariu