Stiri Interne

Victor Slav si Bianca Dragusanu au depus actele de divort!

Scris de Administrator

Se pare ca scandalul mediatic ce ii are ca protagonisti pe Bianca Dragusanu, Victor Slav si Adrian Cristea este pe cale sa ia sfarsit, intrucat Bianca si Victor au depus deja actele de divort. Cei doi au mers impreuna la notar, urmand ca, cel mai probabil, despartirea lor oficiala sa se pronunte peste 30 de zile.

bianca-victor-divort

A trecut deja o luna de cand a debutat scandalul mediatic ce ii are in centru pe Bianca Dragusanu, Victor Slav, inca sotul ei, dar si pe Adrian Cristea, presupusul amant al roscatei.

Totul a pornit atunci cand in presa a aparut informatia conform careia, desi casatorita cu Slav, Bianca a petrecut cateva zile alaturi de Adrian Cristea in Paris.

Ceea ce a urmat este o adevarata telenovela presarata cu toate cele necesare: zvonuri, lacrimi, declaratii mai mult sau mai putin emotionante, certuri, vorbe grele, decizii ori schimbarea acestora peste noapte.

Iata insa ca, se pare, Victor Slav nu a putut trece peste infidelitatea sotiei sale, iar cei doi au luat pana la urma hotararea de a divorta.

Dupa cum s-a anuntat astazi in cadrul emisiunii „Acces Direct” de la Antena 1, Bianca si Victor au mers deja impreuna la un notar si au depus actele de divort. Conform procedurii normale in astfel de cazuri, celor doi soti li se acorda un ragaz de 30 de zile pana la pronuntarea divortului, timp in care au posibilitatea sa se razgandeasca si sa mai dea o sansa casniciei lor.

Scrie un comentariu