Stiri Interne

Victor Slav, scos din afacerea cu flori! Din cauza Biancai nu mai avea lipici la public?

Scris de Alexandru Manea

Victor Slav a fost scos din afacerea cu trandafiri multicolori pe care o promova in perioada cand inca era iubitul Andei Adam. Odata cu relatia si scurta casnicie cu Bianca Dragusanu, impactul asupra afacerii nu a fost, se pare, unul pozitiv, astfel ca imaginea lui de pe vitrina magazinului a fost scoasa.

Victor-Slav-vitrina-florarie-2

Victor Slav a preluat, odata cu despartirea de Anda Adam, floraria ce distribuia, printre altele si trandafiri-curcubeu.

Prezentatorul Meteo de la Pro TV, a acea data, realizase o sedinta foto, iar una din fotografii, in marime naturala, ce il prezenta imbracat la costum si tinand in mana un buchet cu flori, era lipita pe vitrina florariei de pe Calea Victoriei din Bucuresti.

Anda-Adam-trandafiri-multicolori Trandafiri rainbow

Odata ce a devenit iubitul Biancai Dragusanu si odata cu scandalurile din presa tabloida, afacerea a avut, se pare, de pierdut, intrucat clientii nu se mai inghesuiau sa intre in florarie.

Astfel se face ca afacerea a fost vanduta, iar noii patroni au renuntat la orice asociere de imagine cu Victor. “Cand era afisul cu Victor Slav, lumea arata cu degetul: «Uite, si-a deschis Victor Slav florarie!» Dar asta nu inseamna ca deveneau clienti. Imaginea lui Victor Slav nu ne-a adus satisfactii financiare”, au declarat reprezentantii florariei pentru Click!.

Scrie un comentariu