Stiri Interne

Victor Slav prezintă WOWBiz în locul lui Mădălin Ionescu. Primele imagini!

Scris de Alexandru Manea

Victor Slav prezintă WOWBiz în locul lui Mădălin Ionescu, după ce acesta din urmă a renunțat la post pentru a sta în concediu paternal alături de soția lui și de fetita lor. Iată primele imagini cu Victor în calitate de prezentator al emisiunii de la Kanal D.

Victor Slav prezintă WOWBiz în locul lui Mădălin Ionescu. Primele imagini!

Victor Slav a câțtigat castingul și este noul prezentator al emisiunii WOWBiz de la Kanal D. El îl înlocuiește astfel pe Mădălin Ionescu, după ce acesta din urmă a renunțat la post pentru a sta în concediu paternal alături de soția lui și de fetita lor.

Victor s-a prezentat la casting săptămâna trecută, dar i-a ascuns partenerei sale, Bianca Drăgușanu, că a fost ales până ieri, în ziua primei ediții.

El a glumit la începutul emisiunii spunând ca a acceptat oferta Kanal D pentru ca Bianca să nu îl mai chestioneze de ce ajunge acasă atât de târziu.

”Motivul este Bianca. În fiecare seară ea mă întreabă de unde vin la orele alea, așa că am vrut să-i dau un motiv adevărat.
Am emotii incredibile, dar ma bucur enorm ca ma aflu aici. Ma bucur enorm sa te vad si pe tine, Andreea. Este o seara speciala, una din cele mai specoale pentru mine si sper ca si petru dumneavoastra.


Intai de toate vreau sa il salut pe Madalin Ionescu! Cred ca mai usor este sa joci in „Misiune Imosibila” decat sa prezinti dupa el.

Tin sa spun fara ascunzisuri ca motivul pentru care sunt aici este Bianca. Prea ma intreaba de ce ce vin tarziu acasa si acum am un alibi. Serios vorbind, vreau sa fiu partas la cercanele dumneavoastra pentru ca nu aveti cum sa nu urmariti ce va urma”, a declarat el.

În prima ediție WOWbiz pe care a prezentat-o alături de Andreea Mantea a avut-o invitată chiar pe partenera lui, Bianca Drăgușanu. În plus, mama lui Victor a declarat că are încredere în abilitățile lui de a ține o emisiune live în fiecare seară. „O sa se descurce sunt sigura. Nu i-am dat niciun sfat. Ii doresc la mai mare. Sa n-aiba emotii pentru ca stiu ca o sa se descurce foarte bine”, a declarat ea.

Scrie un comentariu