Carusel Stiri Interne

Bianca tace, Victor vorbeste! Iata ce spune despre „avort”!

Scris de Alexandru Manea

Victor Slav a simtit nevoia sa intervina cu declaratii, dupa ce Bianca a fost acuzata ca a facut avort in ziua de Sf Dumitru. Acesta s-a plans ca, de cand sunt impreuna, nu au deloc liniste si spune ca intentioneaza sa dea clinica medicala in judecata pentru ca au emis acele hartii ce atesta interventia chirurgicala.

victor-slav-bianca-declaratie

De cand a izbucnit scandalul „avort de Sf. Dumitru”, Bianca Dragusanu tace, nu iese in public pentru a oferi nicio declaratie, lasand emisiunile si ziarele de tip tabloid sa analizeze situatia pe toate fetele posibile.

S-a ajuns chiar la ipoteza ca hartiile emise de clinica medicala sa nu fie autentice si ca, poate, Bianca nici nu a facut acel avort, atat timp cat la cateva ore de la interventie si de la anestezie, a fost zarita plimbandu-se prin mall, la shopping, fara a schita nicio problema.

Scenariile s-au inmultit pe zi ce trece, insa in tot acest timp Bianca nu a oferti nicio declaratie. Cel care a spart gheata a fost sotul ei, Victor Slav, el vorbind pentru prima oara in emisiunea „La Maruta”.

Ce-i drept, nu a lamurit deloc situatia delicata prin care trec, el rezumandu-se la a spune ca nu are deloc liniste de cand este impreuna cu Bianca si ca vrea sa dea in judecata clinica medicala de unde presa a procurat hartiile de internare si de externare.

„Bianca este bine. Numai ca am spus-o si o repet, urmeaza alta, alta si tot asa. Ce se intampla in momentul de fata e strigator la cer. Nu cred ca in 2013 se intampla asta. Voi face toate demersurile necesare. Voi da clinica in judecata. Acest cuvant „facatura” il aud de cand m-am cunoscut cu Bianca. Toate lucrurile astea ne afecteaza, dar ne intaresc”, a declarat el.

Victor a mentionat ca planuiesc sa aiba un copil, la momentul potrivit. „Copilul este programat. Cand va fi momentul oportun, cand se va putea face acest lucru”, a spus el adaugand ca nu vrea nici el, nici Bianca, sa vorbeasca despre viata lor personala.

Scrie un comentariu