Stiri Interne

Victor Slav a ramas fara job la Pro TV? Nu mai prezinta Meteo!

Scris de Alexandru Manea

Victor Slav a incheiat colaborarea cu Pro TV si nu va mai prezenta rubrica Meteo la postul care l-a facut celebru in ultimii 14 ani. Se pare ca de vine ar fi si scandalurile din ultimul an legate de Bianca Dragusanu, care si-au pus amprenta asupra imaginii prezentatorului.

victor-slav-meteo-bianca-dragusanu

In plina reorganizare a postului Pro TV, mai apare inca o victima. Este vorba de Victor Slav. Acesta nu va mai aparea pe sticla pentru a prezenta rubrica Meteo, asa cum a facut-o in ultimul deceniu.

Conform surselor apropiate, noua conducere considera ca imaginea lui, patata de scandalurile mediatice legate de casatoria si divortul de Bianca Dragusanu, a atarnat destul de mult in luarea acestei decizii.

bianca-dragusanu-victor-slav

„Postul TV doreste sa schimbe putin fata rubricii meteo, vor sa aduca un suflu nou, proaspat, care sa atraga mai mult telespectatorii. Ei au decis ca Victor nu se mai identifica deloc cu noile cerinte si nici cu modificarile ce vor fi facute. Asa ca si-au strans mana si au incheiat contractul de colaborare. Telespectatorii vor vedea in curand o fata noua, care va aduce un suflu proaspat rubricii meteo”, a declarat sursa pentru Cancan.ro.

Nu este exclus sa il vedem pe Victor Slav, din toamna, la Antena 1, tinand cont ca postul din Baneasa a importat o mare parte din vedetele Pro si, in special, ca printre angajati se numara si… Bianca Dragusanu, alaturarea celor doi putand aduce un plus de audienta.

victor-slav-inainte-acum

anda-adam-victor-slav-story-main

Victor Slav a devenit cunoscut odata cu participarea la reality show-ul „Vara ispitelor”, din 2001. Apoi, a fost inclus in mai multe productii, a prezentat Meteo si a participat la „Dansez pentru tine”, unde a cunoscut-o pe Anda Adam, cea cu care a trait o frumoasa poveste de dragoste timp de sase ani.

Scrie un comentariu