Stiri Interne

Victor Ponta si Klaus Iohannis, analizati vestimentar de Catalin Botezatu

Scris de Alexandru Manea

Catalin Botezatu a fost rugat sa analizeze vestimentatiile cu care isi fac aparitia in public si la emisiuni TV cei doi candidati la presedintie, Victor Ponta si Klaus Iohannis. Iata reactia lui.

ponta-si-iohannis-stil-botezatu

Victor Ponta si Klaus Iohannis au fost analizati de designerul Catalin Botezatu din punctul de vedere ale costumelor pe care au ales sa le poarte in public. In functie de conformatia si de atitudinea fiecaruia, iata care sunt recomandarile cunoscutului creator de moda.

botezatu-supermodels

Pentru Victor Ponta

“Neavand umeri foarte dezvoltati, ii recomand un costum usor supradimensionat in partea de sus, dar nu foarte cambrat pe talie. Pentru ca e foarte inalt, ar fi bine sa aleaga pantalon tip creion, nu foarte mulat, care sa nu faca acel fald inestetic la caderea pe pantof. Ponta nu a avut derapaje mari, dar trebuie sa fie atent la tinuta si sa renunte la cravatele colorate”, a subliniat Botezatu.

sotii-iohannis-ponta

Pentru Klaus Iohannis

“Klaus Iohannis e mai bine proportionat din punct de vedere fizic, ceea ce-i ofera un aer mult mai lejer atunci cand abordeaza o tinuta. Prin statura, emana putere. Ii recomand insa sa renunte definitiv la costumele in nuante deschise si sa treaca la culorile sobre, impuse de postura in care se afla. Este important ca, in cazul lui, pantalonul sa fie mai larg si sa se termine cu o largime medie”, a mentionat designerul pentru Libertatea.

Scrie un comentariu