News

Vicenzo Castellano, despre relatia Antoniei cu Alex Velea: „Ea stie mai bine!”

Scris de Alexandru Manea

Vicenzo Castellano sustine ca nu il intereseaza cum isi traieste viata Antonia, cea care ii este inca sotie, si despre care se spune ca s-ar iubi cu Alex Velea.

antonia-vincenzo-alex-velea

Despre Antonia si Alex Velea se tot spune ca ar avea relatie amoroasa de ceva vreme, fiind tot timpul vazuti impreuna. Noua idila a devenit publica la scurt timp dupa ce solista si Vicenzo Castellano, sotul ei, au anuntat sa s-au despartit.

Cei doi inca nu au incheiat socotelile divortului, dar par sa nu isi mai dea nicio sansa de impacare, desi au impreuna o fetita de patru ani.

“Eu nu am nicio treaba cu chestia asta si nici nu vreau sa stiu, nu e treaba mea. E viata ei, ea stie mai bine! Acum, daca ea isi face o relatie, e treaba ei. Nu mai am nicio treaba eu”, a declarat Vicenzo pentru Cancan.ro.

In acest timp, Antonia si Alex Velea apar aproape zilnic in presa pe baza presupusei lor relatii, mai cu sema ca solistul ar fi, la randul lui, in punctul de a divorta de Ana, cea cu care este casatorit de trei ani. Cei doi ar fi ajuns chiar la o intelegere in privinta partajului.

Scrie un comentariu