Evenimente Stiri externe

Viața revine la normal în 2021! Oscarurile nu se vor organiza virtual, ci cu sala plină!

Scris de Ana Kozma

Premiile Oscar ar fi trebuit să aibă loc în februarie 2021. Pe fondul pandemiei însă, gala a fost mutată pe 25 aprilie. Se vorbește deja despre faptul că nu va fi un eveniment online, așa cum ne-am obișnuit în ultimele luni, ci unul cu sala plină!

Viața revine la normal în 2021! Oscarurile nu se vor organiza virtual, ci cu sala plină!

Academia de Film a hotărât ca Oscarurile de anul viitor să se desfășoare pe data de 25 aprilie 2021. Nu în luna februarie, așa cum era inițial programat. Organizatorii speră că viața va reveni până atunci la normal. Că cinematografele se vor deschide, mai multe filme având astfel șansa de a intra în cursa pentru o statuetă de aur.

Fie că cinematografele se vor deschide sau nu, organizatorii se gândesc la variante în care să nu trebuiască să mute gala în online. Vor ca Premiile Oscar să rămână un eveniment normal, cu oameni în sală.

Au fost deja la Dolby Theatre din Los Angeles, locul clasic de desfășurare a Premiilor Oscar. Analizează în acest moment diferite opțiuni pentru a organiza gala în condiții de siguranță.

Încă din luna martie, industria filmului este paralizată. Cinematografele închise, iar multe producții amânate până la o dată încă necunoscută.

Se amana Oscarurile de anul viitor?

Scrie un comentariu