Stiri Interne

Cum este viața Mihaelei Rădulescu la Monaco

Scris de Ana Kozma

Mihaela Rădulescu a părăsit România deja de aproximativ 15 ani și s-a mutat la Monaco alături de fiul ei, Ayan. Revine periodic în țară pentru diverse proiecte de televiziune, însă oficial, locuiește în Monte Carlo. Iată cum arată viața ei pe Riviera Franceză!

Cum este viața Mihaelei Rădulescu la Monaco

Locuiește la Monaco de ani buni, însă Mihaela Rădulescu revine adesea în România pentru proiecte de televiziune. Are o viață extrem de activă și călătorește mai mereu.

În prezent, fiul ei, Ayan, nu mai locuiește cu ea la Monaco. El este la facultate, în Statele Unite, iar Mihaela Rădulescu îl are alături pe iubitul ei, Felix Baumgartner.

Cum arată viața Mihaelei Rădulescu la Monaco? De câte ori este acolo, Mihaela își găsește timp pentru sport și o alimentație sănătoasă. Mănâncă corect, la ore fixe, și alocă timp mișcării care o ajută să se mențină în formă.

„Mult mai multe zile stau la Monaco decât în România. E mult mai bun mediul acolo, ca să zic așa, pentru o disciplină de viață. Poate și pentru că am mai puține lucruri de muncit. În România e mai greu cu filmările, cu proiecte, cu emisiuni. Aici nu am timp să mănânc la ore regulate. Acolo am timp de lucrurile astea și am avut timp în toți anii ăștia acolo pentru că te organizezi cumva și după programul copilului care are școală pe anumite ore, care mănâncă la anumite ore.

Cred că toate mamele își schimbă programul după ceasul copilului. Acolo trăiesc ceva mai disciplinat la capitolul ăsta, dar la fel de activ. Eu trăiesc dintr-un loc în altul, asta și pentru că circul mult pe Planetă. Felix merge în multe locuri, merg cu el când nu am altceva de făcut. E o viață foarte activă, foarte diferită de o viață normală și casnică. Nu mă plâng niciodată. Nu îmi e greu, nu sunt aia care să zic că nu mai pot. Mai pot valize toată viața, îmi place genul acesta de viață”, a povestit Mihaela Rădulescu pentru Libertatea.

Mihaela Rădulescu împlinește azi 52 de ani. Cele mai sexy apariții.

Scrie un comentariu