Stiri Interne

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Scris de Ana Kozma

Toata lumea a ramas socata cand Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au recunoscut public ca, desi inca se iubesc, au decis sa puna punct casniciei lor, divortand in secret in urma cu doi ani! Iata aici detaliile!

Vestea soc a momentului! Ileana Lazariuc si Ion Ion Tiriac au divortat in secret in urma cu doi ani!

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc pareau ca formeaza, alaturi de copiii lor, portretul perfect de familie. Iata insa ca lucrurile nu stau intotdeauna in realitate asa cum arata daca sunt privite din exterior.

Asa se face ca, zilele trecute, Ion Ion si Ileana au recunoscut public faptul ca nu mai formeaza deja de doi ani de zile un cuplu, divortand in secret fara ca cineva sa banuiasca ceva.

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc au facut anuntul divortului printr-un story postat pe paginile lor de Instagram, spunand ca este singura declaratie pe care o vor face pe seama acestui subiect.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

No bad vibes allowed🌞🌊

O postare distribuită de Ileana Lazariuc (@ileanalazariuc) pe

„Din dorinta de a reduce la tacere zvonurile, am decis impreuna sa anuntam oficial faptul ca am divortat acum 2 ani. Nu exista secrete sau evenimente picante la baza deciziei noastre noastre si am dorit aceasta perioada de liniste si discretie atat pentru noi, dar in special pentru copiii nostri, fara sa intervina alte speculatii si scenarii fabricate. Desi nimic nu s-a schimbat cu privire la cat de mult ne iubim, vom ramane in continuare cei mai buni prieteni, suntem si vom fi o familie unita si parintii a doi copii minunati. Vietile noastre vor ramane in continuare private si aceasta este singura noastra declaratie in legatura cu acest subiect. Va multumim pentru intelegere”, au scris cei doi pe reteaua de socializare.

O mai tineti minte? Cum arata Ileana Lazariuc la 37 de ani

Ion Ion Tiriac si Ileana Lazariuc erau casatoriti din anul 2009 si au impreuna doi copii, pe Alexandru si Nicholas Noah.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Sun raped today gr8 vaycay tho’ #chillaxed #peaceful but most of all so #thankful to God

O postare distribuită de Ion Alex (@alexandrutiriac) pe

Despre autor

Ana Kozma

Scrie un comentariu