News Style Radar

Nebunia Versace pentru H&M continua! Vezi editorialul foto din revista Rodeo!

Scris de Christian Stan

Colectia Versace pentru H&M, care va fi lansata in magazinele din intreaga lume peste doar cateva zile, pare sa creeze isterie. Drept dovada sta si ultimul editorial de moda, din revista americana Rodeo, realizat integral cu haine din colectia Donatellei Versace.

Hainele din colectia Versace pentru H&M sunt puse in valoare si in noul editorial de moda din revista americana Rodeo. Henrietta Hellberg si Alexander Johansson au fost fotografiati de Tobias Lundkvist, purtand haine din linia speciala pentru H&M, creata de Donatella Versace.

Colectia Versace pentru H&M va fi lansata in magazinele din intreaga lume joi, 17 noiembrie. In Romania, aceasta va fi disponibila in magazinele din Unirea Shopping Center si Baneasa Shopping City, incepand cu ora 8.00 AM.

Pentru o experienta cat mai placuta, va exista un sistem de shopping special, care va oferi ocazia cat mai multor clienti sa cumpere produse din aceasta colectie limitata. In plus, clientii pot achizitiona un singur explemplar din fiecare produs (accesorii etc.) si o singura marime (produs vestimentar/pantofi). Produsele pot fi returnate in termen de o zi, in baza bonului, intr-unul dintre magazinele care comercializeaza colectia.

Scrie un comentariu