Stiri externe

A venit cu sticla de vin in geanta pe covorul rosu

Scris de Iancu Iulia

Gigi Hadid si-a facut aparitia pe covorul rosu cu o sticla de vin in geanta. Tinuta sa indrazneata a atras toate privirile.

Geanta purtata de Gigi Hadid face parte din colectia de primavara 2019 a brand-ului Brandon Maxwell si si-a facut debutul in weekend la New York Fashion Week.

Saptamana modei de la New York ne ofera o multitudine de tinute si accesorii, pe care trebuie sa le incercam si care vor ajunge de pe podium direct pe strazile marilor orase. La fel s-a intamplat si cu geanta purtata de Gigi Hadid din colectia Brandon Maxwell.

Top modelul a participat la cina evenimentului #BoF500 si si-a facut aparitia intr-o rochie galbena superba, care face parte tot din colectia designer-ului Brandon Maxwell, care a fost lansata sambata seara.

Chiar daca rochia in sine era uluitoare, geanta purtata de Gigi a atras toate privirile. In geanta transparenta nu se afla nimic altceva in afara de o sticla de vin rosé. Daca stam sa ne gandim putin, nici nu avem nevoie sa punem in geanta un portofel, chei, rujuri si multe altele, cand o sticla de vin este tot ceea ce ne trebuie.

Prezentarea de moda din cadrul New York Fashion Week a designer-ului Brandon Maxwell a avut loc sambata, iar Gigi a fost unul dintre modelele care i-au imbracat superbele tinute. Insa nu Gigi a fost cea care a purtat pentru prima data geanta minune.

Gentile si accesoriile propuse de designeri pentru primavara viitoare sunt indraznete, vesele si amuzante, insa, pana acum, geanta transparenta cu sticla de vin este cea mai ravnita.

Despre autor

Iancu Iulia

Scrie un comentariu