Uncategorized

Venetia 2019: Gianluca Mech, aparitie pe covorul rosu alaturi de actrita spaniola Elvia Llauder

Scris de Sorin Dutoiu

Editia cu numarul 76 a Festivalului de Film de la Venetia a debutat aseara cu premiera filmului „Adevarul”, care le are in rolurile principale pe Chaterine Deneuve si Juliette Binoche. Invitat la seara de Gala a fost si celebrul nutritionist italian Gianluca Mech, care si-a facut aparitia pe Red Carpet alaturi de actrita spaniola Elvia Lauder.

Un superb mix italiano-spaniol au format Gianluca Mech si Elvia Llauder aseara, pe covorul rosu, cu prilejul Galei care a prilejuit deschiderea editiei cu nr 76 a Festivalului de Film de la Venetia.

Celebrul nutritionist italian, fondator al Dietei Tisanoreica, a fost primit cu aplauze la Venetia, Gianluca facandu-si aparitia intr-un vaporetto, intocmai ca marile staruri de la Hollywood.

Gianluca Mech, care a purtat un costum facut la comanda de celebrul designer Carlo Pignatelli, a fost insotit pe covorul rosu de Elvia Llauder, o mare speranta a cinematografiei spaniole. Aceasta va aparea in acest an intr-un film international alaturi de Al Pacino si Pierce Brosnan, iar in cadrul Festivalului este invitata speciala la evenimentul in care Pedro Almodovar va primi Leul de Aur pentru intreaga lui activitate.

„Este mereu o mare onoare pentru mine sa onorez invitatia de la participa la Festivalul de Film de la Venetia, pe care eu il consider ca fiind cel mai bun festival de film din lume. Sunt cinefil, imi plac filmele de arta, iar aici are loc premiera multor pelicule care vor castiga si Oscarurile anul viitor. M-am bucurat sa pasesc pe covorul rosu alaturi de prietena mea draga, actrita spaniola Elvia Llauder. Este un nume de care veti auzi cu siguranta, intrucat anul acesta va juca intr-un film alaturi de Pierce Brosnan si Al Pacino”, declara Gianluca Mech.

Scrie un comentariu