ADPM Beauty

Valentina Pelinel face infuzie de vitamina C pentru a nu se arde la soare pe timpul verii!

Scris de Administrator

Valentina Pelinel a gasit metoda ideala pentru ca tenul sau sa nu fie afectat atat de mult de razele nocive ale soarelui pe timpul verii. Frumoasa vedeta a gasit un aliat de nadejde in vitamina C pe care o aplica prin infuzie la Noblezza, clinica de infrumusetare frecventata de multe celebritati din Romania.

Valentina-Pelinel-Intraceuticals-C

Valentina Pelinel are mare grija in ceea ce priveste sanatatea si frumusetea pielii, astfel ca isi pregateste tenul pentru expunerea la soare urmand doua tratamente utilizate si de vedetele precum Madonna, Paris Hilton, Victoria Beckham sau Beyonce.

“Mai intai se curata tenul cu Hydrafacial, care inlocuieste tratamentele clasice de extractie din saloanele de cosmetica. Tot ce este in neregula la suprafata pielii este curatat prin vacuum cu substante hranitoare. Exfoliaza tenul si extrage punctele negre. Pentru cei care au nevoie, elimina petele pigmentare si ridurile fine. Tenul ramane curat si stralucitor, ca de bebelus. Dupa Hydrafacial, Valentinei i-am aplicat o fiola de Intraceuticals C. Este un tratament de reintinerire cu cu oxigen hiperbaric ce introduce, prin infuzie, acid hialuronic si un cocktail de vitamine in straturile adanci ale dermului. Este foarte eficient si nu apelezi la injectii sau alt tip de tratamente invazive”, declara Diana Paraschiv, specialist in estetica faciala non-invaziva la clinica Noblezza.

„Am testat pentru prima data Intraceuticals in America. Stiam ca este tratamentul pe care il urmeaza multe vedete de la Hollywood, in special inaintea marilor evenimente precum premiile Oscar. In Romania l-am redescoperit la Noblezza. Cocktailul cu Vitamina C din fiola Intraceuticals este important in aceasta perioada deoarece si o ajuta sa reziste mai bine in fata ultravioletelor”, spune Valentina Pelinel.

La clinica Noblezza vedetele, si nu numai, urmeaza tratamente revolutionare de reintinerire a pielii, de slabit si de inlaturare a celulitei. Printre cele mai renumite tratamente se numara Hydrafacial, Fotoregenerare, Crio CoolTech, Radiofrecventa tripolara, Intraceuticals si Cavitatie.

Foto: Noblezza

Scrie un comentariu