2 Principale Stiri Interne

Vedetele si scriitorii de la Gaudeamus au strans 5.000 de euro pentru copiii bolnavi de cancer

Scris de Alexandru Manea

Prin implicarea vedetelor si a scriitorilor, Limonada lui Iulian a strans in cele 4 zile ale Targului de Carte Gaudeamus peste 22.000 de lei din donatii. Banii vor ajunge la sectia de Oncologie Pediatrica a Spitalului Marie Curie.

Florentina Opris, Bianca Ionita, Carmen Negoita, Mihaela Drafta, Anda Adam si Andreea Marin

Scriitori romani şi straini de la Gaudeamus şi vedete din showbizul autohton au participat vineri (22 noiembrie) şi sambata (23 noiembrie) la cel mai mare maraton de limonada din Romania.

Acestia au stors lamai si au vandut limonada la Targul de Carte Gaudeamus, alaturi de echipa Asociatiei BENEVA, condusa de Iulian Vacarean, strangand o suma impresionanta de bani şi oferind astfel, la final de an, un cadou mare copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie.

Andreea Marin, Iulian Vacarean si echipa Pretuieste Viata

 

In cele doua zile de maraton de limonada, la standul Limonada lui Iulian au fost prezente vedete precum Andreea Marin şi echipa ei de la emisiunea „Pretuieşte Viata“, Anda Adam, Cristina Cioran, Bianca Ionita, Carmen Negoita, Florentina Opris şi designerul Mihaela Drafta.

Florentina Opris si Anda Adam

De asemenea, scriitorii care s-au alaturat cauzei lui Iulian Vacarean au reuşit sa adune cititori insetati la stand şi sa le ofere, in schimbul unor donatii, limonada cu suflet. Astfel, Grigore Cartianu, Cezar Paul Badescu, Dan C Mihailescu, Marius Chivu, Bogdan Costin, Radu Paraschivescu, Diana Ursachi şi autoarea norvegiana Kjersti Annesdatter Skomsvold au fost prezenti rand pe rand toata ziua de sambata la standul Limonada lui Iulian.

Dan C Mihailescu

 

„Sunt impresionat de daruirea tuturor celor care au facut limonada cu aceeaşi pasiune ca noi, avand in minte şi in suflet suferinta copiilor bolnavi de cancer de la Marie Curie. Aş vrea sa le multumesc tuturor! Cu banii stranşi vom cumpara catetere şi vom dota sectia de Oncologie

Pediatrica cu aparatura medicala, dar vom lua şi ceva cadouri pentru cei mici. Gaudeamus este un eveniment important pentru noi an de an, dar proiectul nostru nu se opreşte aici. In perioada urmatoare ne veti gasi in multe alte locuri, ducand mai departe cauza noastra“, a afirmat Iulian Vacarean.

Lamaile care au fost stoarse şi oferite vizitatorilor de la Gaudeamus sub forma de limonada au fost donate de Reteaua Privata de Sanatate Regina Maria.

Scrie un comentariu