ADPM Coffee Break Evenimente

Vedetele si copiii lor, super party in Miramagica Park din Herastrau

Scris de Alexandru Manea

Vedete indragite de public au petrecut câteva ore de neuitat alaturi de copiii lor in parcul de distractii Miramagica din Herastrau. Vineri seara a avut loc Back to School Party, ultima mare petrecere inaintea inceperii scolii, astfel ca invitatii, alaturi de cei mici, s-au bucurat de atractiile parcului si au asistat si la un concert special sustinut de Xonia.

Vedetele si copiii lor, super party in Miramagica Park din Herastrau

Anda Adam a sosit alaturi de fiica ei, Evelin. Micuta s-a plimbat cu trenuletul colorat, s-a invârtit in caruselul pentru copii mici, pentru ca apoi sa urce alaturi de mama ei pe scena si sa danseze pe muzica Xoniei. A fost prima reprezenatie publica de acest tip a micutei in vârsta de aproape doi ani, iar publicul prezent in parc a rasplatit-o cu multe aplauze.

Amalia Enache a ajuns pentru prima data in parcul Miramagica alaturi de fiica ei, Alma, si de primul „prieten” al acesteia, un baietel cu care se intelege foarte bine si, alaturi de care s-a jucat sarind pe trambulina colorata din incinta parcului.

Giulia Anghelescu a trait momente pline de adrenalina alaturi de fiica sa, Antonia, urcându-se pe platforma turnului Spark, ce avea sa le plimbe cu mare viteza de sus pâna jos si de jur imprejur, sfidând parca legea gravitatiei. Cele doua s-au urcat apoi in racer-ul Airbone Shot, in care s-au simtit ca intr-o calatorie in spatiu. La fel au procedat si Andreea Perju, alaturi de cele doua fiice ale sale.

Anca Serea a sosit la Miramagica alaturi de trei dintre copii sai, Sara, David si Moise. Impreuna au urcat in marea roata a parcului, de unde au putut admira, de la inaltime, imprejurimile superbe ale locatiei, precum si Bucurestiul luminat la sosirea serii.

Oana Ionita, la rândul ei, s-a plimbat alaturi de fetita si de baiatul sau, in barcutele tamponabile ce pluteau pe apa bazinului din incinta parcului si, apoi, in masinutele tamponabile, amuzându-se copios impreuna.

Ela Craciun, insarcinata in opt luni, a sosit la Miramagica alaturi de fiica ei, Alesia, aceasta din urma bucurându-se, impreuna cu alti copii, de atractiile parcului, preferând turnul Spark si racer-ul Airbone Shot.

Cristina Mihaela Dorobantu a ajuns la petrecere alaturi de prietena ei, Diana Bart, si de fiica acesteia, Maira.

Iuliana Marciuc a participat la eveniment alaturi de fiul ei, David, si de fiica unor prieteni apropiati. Eli Roman i-a oferit baiatului sau bucuria de a se plimba cu trenuletul Funny Express. De aceeasi distractie au avut parte si Irina Mohora, Laura Lazarescu (Amadeus) si Simona Dragomir, alaturi de copiii lor.

Xonia a prezentat in premiera noul sau clip, pentru piesa Crave You, ce a fost filmat chiar in parcul Miramagica. Arista a sustinut un recital memorabil pe scena din incinta parcului, in fata fanilor sai, pentru ca apoi sa se bucure de atractiile Miramagica alaturi de prietenii si colegii ei.

Miramagica este parcul de distractii preferat de majoritatea copiilor, dar si a celor mari, care sunt in cautarea unui loc de basm, cu atractii moderne, culoate, ca in parcurile de distractii de peste hotare. Miraagica a devenit si parcul preferat al vedetelor, acestea petrecând des aici momente de neuitat. Printre acestea, si Corina, Simona Patruleasa, DJ Wanda, Alina Sorescu, Giulia Nahmany, Adina Halas.

Lucia Prajisteanu (Director Britta – Miramagica Park)

Sorin Dutoiu (YOLO Media), Andreea Perju, Lucia Prajisteanu, Ela Craciun, Christian Stan (YOLO Media)

Sorin Dutoiu (YOLO Media),  Lucia Prajisteanu,  Christian Stan (YOLO Media)

Lucia Prajisteanu si Xonia

Vedetele au petrecut 1 iunie in parcul Miramagica din Herastrau. Distractie si concert Antonia!

 

 

View this post on Instagram

 

Dar ce distracție grozavă la @miramagicapark ! ❤❤❤#miramagicapark

A post shared by Amalia (@amaliaenache) on

Scrie un comentariu