Stiri Interne

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Scris de Ana Kozma

Incepand de ieri, autoritatile au luat decizia ca in Romania sa se inchida toate restaurantele, barurile, cafenelele, saloanele de infrumusetare. Iar asta le-a afectat si pe unele dintre vedetele autohtone cu afaceri in aceste domenii.

Vedetele si-au inchis afacerile din cauza pandemiei Coronavirus

Pandemia de Coronavirus face ca in Romania si peste tot in lume sa fie luate masuri fara precedent. De ieri, in tara noastra s-au inchis toate restaurantele, cafenelele, barurile, saloanele de infrumusetare, etc.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

“VREMEA GREA SE VA TERMINA CU O CAFEA BUNĂ” – asta am scris azi, cu majuscule, pe vitrina de sticlă a cafenelei, cu câteva minute înainte să scoatem espressor-ul din priză și să închidem Emozia până la răsărituri de timpuri bune. Am sorbit azi ultimul espresso, și-apoi un cappuccino turnat în formă de inimă, în bătaia soarelui de primăvară din piațeta cafenelei. Luminau razele pe zâmbetele de speranță ale celor câțiva dintre #oameniidelaemozia care au venit pentru ultima cafea, dar nu cea din urmă. Și ne luminau și ochii, precum o licărire care te poartă prin ceața al cărei capăt nu îl zărești. Simțim cu toții în aceste zile: nesiguranța zilelor ce vin. Dar luptăm să păstrăm siguranța binelui de la capătul lor. Vremea bună se va termina cu o cafea bună. Tot împreună. Am închis Emozia. Pentru nu-știu-cât-timp. Și, în sincron cu noi, au făcut-o sau o vor face curând sute și mii de afaceri mici, de suflet, născute din pasiune, oprite din responsabilitate sau presiune. Gândul meu e gândul vostru. Va fi bine. 

O postare distribuită de Mihai Morar (@mihaimorar) pe

Mihai Morar a inchis pentru o perioada nedeterminata portile cafenelei pe care o detine in Centrul Vechi, Emozia.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Ai ales sa stai acasă? Noi ne ocupam de masa 😊

O postare distribuită de dani otil (@daniotil) pe

Si Dani Otil este patron de restaurant. Acesta detine, in zona de Nord a Bucurestiului, localul The Grill. A fost nevoit sa limiteze accesul clientilor in aceasta perioada, insa continua sa faca livrari la domiciliu.

Si sotul Deliei, Razvan Munteanu, detine mai multe localuri in Centrul Vechi, insa toate s-au inchis pe perioada starii de urgenta.

Pepe i-a deschis sotiei sale un salon de infrumusetare de lux, insa aceasta a fost nevoita sa isi inchida afacerea pe perioada nedeterminata.

Si restaurantul celebrului chef Joseph Hadad si-a suspendat activitatea pana cand lucrurile in tara noastra vor reveni la normalitate.

Mugur Mihaescu detine mai multe pub-uri in Bucuresti, insa si afacerile sale sunt intens afectate de epidemia Coronavirus.

Calin Goia si Gabi Constantin detin la randul lor o ceainarie in capitala care insa nu va mai functiona pentru o perioada.

Malvina Cservenschi si-a inchis si ea magazinul de bijuterii in urma epidemiei Coronavirus.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de ErgoSun (@ergosun.studio) pe

Geanina Ilies are un studio de bronzat care in aceasta perioada si-a sistat activitatea.

Eurovision 2020 s-a anulat din cauza epidemiei de Coronavirus

Scrie un comentariu