Stiri Interne

Vedetele si-au dus copiii in prima zi de scoala

Scris de Alexandru Manea

Ziua de ieri a reprezentat o premiera pentru multi din copiii vedetelor. A fost prima lor zi de scoala. Iata cine a fost boboc si prin ce emotii au trecut parintii lor.

Vedetele si-au dus copiii in prima zi de scoala

Prima zi de scoala a fost ieri motiv de emotii si pentru multe vedete cunoscute din showbiz. Copiii acestora au fost boboci si au mers, de mana cu parintii lor, pentru prima data in curtea scolii, gata sa isi cunoasca colegii si invatatoarea ce va avea grija de ei in urmatorii ani.

 

View this post on Instagram

 

Si ne-am pus o dorinta in prima zi de scoala… Iti doresc din tot sufletul sa se indeplineasca! Bafta David! ❤ @marutadavid

A post shared by Catalin Maruta (@catalin_maruta) on


Catalin Maruta si-a dus baiatul la scoala si a postat, la fel ca si sotia lui, Andra, fotografii cu David in cea mai importanta zi a lui de pana acum.

 

View this post on Instagram

 

Sa ai bafta, iubirea mea! ❤ Clasa intai! ✍ Prima zi de scoala!😍 @marutadavid

A post shared by Andra (@andra) on

“Sa ai bafta, iubirea mea! ❤ Clasa intai! ✍ Prima zi de scoala!”, i-a transmis Andra baiatului sau.

Aceleasi emotii le-a trait si fiica Elei Craciun. Alesia a inceput clasa intai si a fost condusa la scoala de parintii ei si de fratele ei mai mare, Alex. “Noi inceputuri! Va mai amintiti prima zi de scoala?”, a scris Ela Craciun pe pagina ei de socializare dand startul unei conversatii online cu publicul sau numeros.


Tot clasa intai a inceput si fiica lui Tily Niculae. Aceasta a mers la scoala fara parintii ei, insa, acestia fiind plecati din tara. “Ne despart aproape 2000 km intr-o zi importanta din viata ta! Insa iubirea noastra nu se schimba”, a scris Tily pe pagina ei de socializare.

Andreea Banica si-a condus fiica la scoala. Sofia Maria este deja in clasa a patra.


La fel a procedat si Anca Serea cu doi din copiii sai, Noah si Sarah.

Scrie un comentariu