Evenimente News

Vedetele s-au imbracat in negru pentru o cina bizara! Afla despre ce este vorba?!

Scris de Christian Stan

The Place Concept Store a lansat colaborarea cu brandul romanesc Pas Du Tout by Madalina Dorobantu. O oda inchinata negrului absolut, Dîner en Noir a creat o poveste in jurul unei nuante fara timp si fara bariere.

Pentru a marca debutul colaborarii cu The Place Concept Store, Pas Du Tout a completat colectia sezonului de toamna-iarna 2012-2013, cu o colectie-capsula, ce a fost dezvaluita in cadrul evenimentului.

 

Aceasta a respectat directia tematica pe care brandul a adoptat-o pentru acest prim sezon, cu treceri subtile de la linii ultra-tehnice la contururi foarte feminine, de la texturi high-tech la materiale luxuriante, pastrate ca atare sau imbinate intr-un joc seducator de juxtapuneri, ca in cazul jachetei din neopren si dantela. Alte piese distinctive ale colectiei-capsula sunt biker jacket-ul din tweed sau paiete cu detalii din piele, dar si rochia-creion din matase si dantela.

 

 

Dîner en Noir si-a proiectat invitatii intr-un decor unic, guvernat de suprematia negrului. Acestia au pasit pe black carpet si au descoperit un festin noir, in care delicatesele serii au respectat acelasi cod cromatic. O experienta estetica, vizuala, tactila si gustativa in egala masura, Dîner en Noir s-a conturat ca o patrundere intr-un alt univers in care fiecare piesa este definitorie si semnificativa, in care simturile se impletesc, pentru a comunica o autentica maniera de a fi.

Printre persoanele publice prezente la eveniment s-au numarat Amalia Nastase, Laura Cosoi, Catinca Roman, Iulia Dobrin si Sonia Argint-Ionescu.

Scrie un comentariu